Yusuf serdarr
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Öncelikle merhaba. Ben bilgisayar almak ümidi ile 2017 yılının Mayıs ayında bilgisayar konusunu araştırmaya başladım. 1 yıl boyunca araştırdım ve bir sürü bilgi edindim fakat gel gör ki bu zaman da bilgisayar toplamak için fahiş fiyatlar ödemek gerekiyor. Ben de bu yüzden bir konsol almaya karar verdim. Bilgi sahibi olmak için son 2 gündür forumdaki çoğu konuyu okudum ve almak istediğim konsol PlayStation 4 PRO modelidir.
Fakat çok bir bilgim yok konsollar konusunda ufak tefek genel bilgiler biliyorum. Merak ettiğim sorular şunlar:
-PlayStation kardeşliği nasıldır, ne işe yarar, nasıl kullanılır?
-PlayStation plus nedir, ne işe yarar?
Son olarak bir ilan buldum çok ucuzuma geldi paylaşmak isterim "
SONY PS4 PRO 1TB + 30 OYUN+ 2. KOL+ SIFIR 2 YIL GARANTİLİ !!! - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 551242182
İlan budur mağaza 7. yılında imiş. Süphelenip tüm ilanlara bak dedim ve öyle basit bir satıcı olmadığını anladım. İstanbul'da mağazaları var. Ben Sivas'ta oturuyorum ne düşünüyorsunuz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Fakat çok bir bilgim yok konsollar konusunda ufak tefek genel bilgiler biliyorum. Merak ettiğim sorular şunlar:
-PlayStation kardeşliği nasıldır, ne işe yarar, nasıl kullanılır?
-PlayStation plus nedir, ne işe yarar?
Son olarak bir ilan buldum çok ucuzuma geldi paylaşmak isterim "
SONY PS4 PRO 1TB + 30 OYUN+ 2. KOL+ SIFIR 2 YIL GARANTİLİ !!! - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 551242182
İlan budur mağaza 7. yılında imiş. Süphelenip tüm ilanlara bak dedim ve öyle basit bir satıcı olmadığını anladım. İstanbul'da mağazaları var. Ben Sivas'ta oturuyorum ne düşünüyorsunuz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: