Satılık PS4 Pro + PSVR

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
IMG_0528.JPG

Uzun süre kullanılmamış PS4 Pro'mu ve VR'ımı satıyorum. Elden çıkarmak için biraz düşük fiyata satıyorum, yarın ya da yarından sonra sarı siteye ilan açacağım. Pazarlık ufak miktar olabilir. Set halinde satacağım. PS4 Pro'yu satarsam PSVR elimde kalacak çünkü.

Ürün hakkında bilgi verecek olursam; PSVR'ın lenslerinde gördüğüm herhangi bir çizik yok. PS Camera ile beraber satıyorum zaten. Toplasanız 5-6 saat kullanmışımdır, Move kontrolcüleri olmadığı için çok kullanmadım. PS4 Pro'yu ise 2019'un sonlarında almıştım sanırım. Onu da toplasanız 150-200 saat anca kullanmışımdır. Uzun süreli hikayeli oyun oynamadım. Ürünle beraber vereceğim CD'ler RDR2, Uncharted 4, GTA 5 ve PUBG olacak. RDR2'yi 5 dakika falan oynamıştım. Onun harici Uncharted 4'ü 10-12 saat oynadım. GTA 5 ve PUBG'yi de 1-2 saat oynamışımdır. Yani CD'leri sıfır aldım ve çok kullanmadım, o yüzden yeni sayılırlar. Ayrıca 2 adet orijinal Dualshock kontrolcüsüyle beraber satıyorum, şarj istasyonu ve kolların kılıfları hediye sayılabilir :)

Fiyat olarak 17.200₺ düşünüyorum, dediğim gibi ufak pazarlık olabilir. Ciddi almayı düşünenler yazabilir. Ödemeyi Param Güvende ile yapabilirsiniz ya da Antalya'daysanız elden de verebilirim. Ürünün bilinen hiçbir sorunu yok.

IMG_0517.JPG

IMG_0519.JPG

IMG_0513.JPG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı