PS4 Pro satmaya değer mi?

Anilkyae

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Japonya/Nagoya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 7500F

-Biostar B650MP-E PRO

-Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz

-Netac NV3000 1TB

-Crucial P3 1TB

-Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze

-Asus TUF VG27AQ1

-Fenvi AX1800 MT7921

-Ajazz AK820PRO

-Sharkoon Light 2 100

-Havit Fuxi H3

-Helixsun 70x30

-Xiaomi AC1200

-Viko yonca plus beyaz

-Viko Multi-Let 6'lı priz
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, elimde PS4 Pro var. Zamanında Japonya'dan 2600 TL'ye almıştım. Şimdi ben bunu 3200 satsam yanında Just Cause hediye, 3200 TL'ye ne alabilirim? Simulasyon oyunlarını aşırı seviyorum. ETS 2 ve Microsoft Flight Simulator gibi oyunlar. Şimdi de Japonya’dan Logitech G29 alacağım. Acaba PS4 Pro'yu satın Xbox One S almaya değer mi ya da onun yerine uçuş simulasyon kolu veya parayı biraz biriktirip PS5 düşmesini bekleyip PS5 almak mantıklı olur mu?

PS5 düşmez hocam yakın zamanda. İmzanızdaki gibi bir sisteminiz varsa xbox a zaten ihtiyacınız yok bence.

PS5 düşmez hocam yakın zamanda. İmzanızdaki gibi bir sisteminiz varsa Xbox'a zaten ihtiyacınız yok bence.

Evet hocam sistemim o Monster kullanıcısıyım ama artık PS4 Pro eskidi.

Hocam satabilirsiniz tabii ki. Ben olsam ya XOS alırdım ya da uçuş kolu ve direksiyon alırdım. PS5'in düşmesi zor hocam.

PS5 alabilirsen PS5 al ama PS4 Pro'nun daha gideri var.

Hocam sizce Xbox'a değmez mi hem kontrolcüyü bilgisayarda kullanırım zaten Xbox'ta Roblox oynarım PS4 oyunlarımı satar oyun alırım mantıklı mı?

Hocam satabilirsiniz tabii ki. Ben olsam ya xos alırdım ya da uçuş kolu ve direksiyon alırdım. PS5'in düşmesi zor hocam.

Hocam benim istediğim uçuş kolu 2000 TL Xbox One S 4000 TL 6000 TL oluyor.
Xbox alınabilir isteklerinizi karşılayacaksa.

Hocam isteklerimi tamamıyla karşılar bir kere küçük yeni nesil SSD var 3 ay Game Pass var daha neler var neler.
PS5 alabilirsen PS5 al ama PS4 Pro'nun daha gideri var.

Hocam 2222TL'ye buldum Xbox One S kaçırmadan alacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…