Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 574 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Merhaba. PS4 promu temizlemesi için bir tamir merkezine götürdüm ve 350 lira istediler, ben termal macunu vermeme rağmen. Sizce fiyat normal midir?
Merhaba. PS4 promu temizlemesi için bir tamir merkezine götürdüm ve 350 lira istediler, ben termal macunu vermeme rağmen. Sizce fiyat normal midir?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 12 Ağustos 2023 #2 Net bilgim yok ama diğer yerle vs sorarak fiyatın uygunluğunu öğrenebilirsiniz.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #3 Değil. Normal PC açar gibi yapacaksın temizliği enayi arıyor bu tamir merkezleri
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #4 Hocam her şey pahalı adamda rızkını çıkarıyor oradan. Kira ödüyor. Steam'de oyunların altında yorum oluyor ya "size pahalımı geldi" diye.
Hocam her şey pahalı adamda rızkını çıkarıyor oradan. Kira ödüyor. Steam'de oyunların altında yorum oluyor ya "size pahalımı geldi" diye.
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 574 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #5 Lusyz dedi: Değil. Normal PC açar gibi yapacaksın temizliği enayi arıyor bu tamir merkezleri Genişletmek için tıkla... Verdim bile parayı. Akif Ertaş dedi: Hocam her şey pahalı adamda rızkını çıkarıyor oradan. Kira ödüyor. Steam'de oyunların altında yorum oluyor ya "size pahalımı geldi" diye. Genişletmek için tıkla... Piyasasını bilmediğim için sormak istemiştim.
Lusyz dedi: Değil. Normal PC açar gibi yapacaksın temizliği enayi arıyor bu tamir merkezleri Genişletmek için tıkla... Verdim bile parayı. Akif Ertaş dedi: Hocam her şey pahalı adamda rızkını çıkarıyor oradan. Kira ödüyor. Steam'de oyunların altında yorum oluyor ya "size pahalımı geldi" diye. Genişletmek için tıkla... Piyasasını bilmediğim için sormak istemiştim.