PS4 Pro varken Series S almak mantıklı mı?

Lithium

Megapat
Makaleler
4
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar şu an elimde aktif olarak kullandığım PlayStation 4 Pro konsolu var. Çıkan tüm exclusive ve güncel oyunları pahalı olmasına rağmen öyle ya da böyle oynayabiliyorum. (Kardeşlik, indirimde bekleyip alma, takas vs.) şu an Xbox Series S'i ve Gamepass sistemini çok merak ediyorum. Daha önce hiç Xbox kullanmadım ve bilgisayarım da yok. Ayrıca şu an series S'i yurtdışından uygun fiyata alma durumum var. Ama sorun şu ki desteği kesilene kadar PS4 Pro'yu elde tutmak istiyorum. Hem Full HD TV kullanıyorum hem bir süre daha exclusive oyun çıkacak hem de elimde bol oyunlu 1 senelik PSN Plus hesabım var. Hal böyleyken PlayStation 4 Pro'yu en azından 1 yıl daha destek kesilene kadar kullanmak mantıklı geliyor. Bir de evde iki konsol olması bana gereksiz ve fazlalık gibi geliyor. Ama ileride series S'e zam gelir çok pahalanır diye de endişeliyim. Sizce series s alayım mı yoksa bekleyip en azından 1-2 sene gidişatı görüp duruma göre mi hareket edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı tabii ki.

Fakat Series X almanızı tavsiye ederim. Sony şimdiden PS5 Pro için hazırlanmaya başladıysa Xbox'ta başlamıştır. Series Pro* çıkınca Series S yetersiz kalacaktır.

Bence git PS4 Pro'yu makul bir fiyata sat o parayla bilgisayar al sonrada series s al.

Sana katılıyorum, nasıl olsa var elinde. 2 3 sene destek durumuna göre idare et sonra 2 3 sene içinde zaten istediğin zaman satar alırsın, hemen çıkar çıkmaz almanı önermem, hem bir takım kampanya bekleyebilirsin.

Her zaman en güncel olan daha iyidir. Emin olun Series S’in hızını ve 120 FPS imkanını deneyimleyince bir daha eski nesile dönmeyeceksiniz. Bugün izlediğim bir youtuber Rainbow Six Siege’de Series S ile 1080P’de 160 FPS’yi gördü. Linkini atıyorum hemen.

Bence bekle. Konsolun dolar cinsinden fiyatı artmaz o konuda bir sorun olmaz. Ek olarak ilk çıkan konsollarda sorunlar çıkabiliyor. Bu sorunlar 1-2 sene sonraki modellerde düzeliyor. Bence seneye almak daha mantıklı bile olur

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bence bekle. Konsolun dolar cinsinden fiyatı artmaz o konuda bir sorun olmaz. Ek olarak ilk çıkan konsollarda sorunlar çıkabiliyor. Bu sorunlar 1-2 sene sonraki modellerde düzeliyor. Bence seneye almak daha mantıklı bile olur
Konuya dair hiçbir bilginiz yok desem yeridir. Konsollarda genelde ilk parti hatalı olur ve bu hatalar 2. parti ile düzeltilir. Bu da en fazla 2-3 ay sürecektir. Şayet dolar her sene üstüne 1-1,5 ₺ koyarak artmaya devam ederse zamlar kaçınılmaz olacaktır. Tabiki acele etmesine gerek yok ama 2 sene beklemeye de gerek yok çünkü 2 sene sonra Series S 7.000 ₺ bile olabilir.

Bence git PS4 Pro'yu makul bir fiyata sat o parayla bilgisayar al sonrada series s al.

Hocam elimde atom işlemcili eski bir Windows tablet PC var. Oyun falan oynatmıyor tabii ki ama günlük işleri halledebiliyorum gerektiğinde. PS4 Pro'yu da satmama sebebim desteğinin devam etmesi. PS5 alamam şu an hem fiyat nedeniyle hem de son teknoloji bir televizyona sahip değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…