PS4 Pro varken Series S almak mantıklı mı?

Hem 1 yıllık Plus üyeliğiniz var, hem exclusive ile keyfinize bakıyorsunuz. Ben PS4 Pro ile takılmanız taraftarıyım. Exclusive oyunları tattıktan sonra Xbox oyunları tat vermeyecektir. Pişmanlık duygusu yaşayabilirsiniz. PS5 alma gibi bir durumunuz yoksa Xbox konsolu almanızı önermem.

Değişikliğe gerek yok. Böyle rahat bir şekilde keyif yapmaya devam etmenizi öneriyorum.

Not: Şimdi konuyu tamamen okuyunca ürünü satın aldığınızı görüyorum. Hayırlı olsun demek düşer bize. Fakat PS4 Pro'yu kenara atmayın. Canınız ister exclusive oyunlara dalarsınız PS4 Pro ile, canınız ister Xbox geçersiniz.

Zaten PS5 alıp ya da destek kesilene kadar PS4 Pro'yu elimde tutacağım. Xbox'ı denemek için aldım aslında aklım sürekli onda kaldı çok merak ediyorum. Fiyatı da uygun gelince alayım dedim. Beğenmezsem zaten ya PS4 Pro'yu satıp tek platforma dönerim ya da Xbox Series S'i elden çıkarırım muhtemelen.

Zaten PS5 alıp ya da destek kesilene kadar PS4 Pro'yu elimde tutacağım. Xbox'ı denemek için aldım aslında aklım sürekli onda kaldı çok merak ediyorum. Fiyatı da uygun gelince alayım dedim. Beğenmezsem zaten ya PS4 Pro'yu satıp tek platforma dönerim ya da Xbox Series S'i elden çıkarırım muhtemelen.
Hiç Xbox tecrübem olmasa bile sunduğu oyunları biliyorum. Umarım tatmin eder diyelim o halde. Bence bir PS4 Pro kalitesi sunamaz ama sonuç olarak merakınızı gidermiş oldunuz :)

Xbox tarafı da çok boş değil. State Of Decay, Gears, Halo, Forza gibi oyunları seviyorsanız güzeldir.
Tabii ki bu oyunların hiç biri GoW veya TLOU değil.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Hocam elimde atom işlemcili eski bir Windows tablet PC var. Oyun falan oynatmıyor tabii ki ama günlük işleri halledebiliyorum gerektiğinde. PS4 Pro'yu da satmama sebebim desteğinin devam etmesi. PS5 alamam şu an hem fiyat nedeniyle hem de son teknoloji bir televizyona sahip değilim.

O kadar PS oynadıktan sonra Xbox Controller ine alışamazsın alacaksan PS5 al (bence.)

Series S almak sizi zorlamayacaktır büyük ihtimal zaten ucuza gelecek az daha ekleyip PS5 alabilirsiniz. Ama Xbox almak istiyorsanız az daha ekleyip Xbox Series X alın ama Series S de kötü değil iyi olur ama birkaç yıla desteğini kaybeder ama alabilirsiniz.

Bu konuyu açtığımı unutmuşum son durum Series S'i hala almadım. Siparişi sonradan iptal etmiştim. Elimde hala PS4 Pro ve Switch var. Ara ara Series S alma isteği geliyor ama biraz daha beklemeye karar verdim. PS4 Pro'yu da 3-4 aydır kullanmıyorum boşta yatıyor ama 2.el piyasası düştüğü işin çok satasım gelmiyor. Belki kırılmasını bekler öyle satarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı