PS4 PRO ve PS4 Slim arasındaki fark nedir?

Daha fazla  
PS4 almak istiyorum ama bu ikisi arasında kaldım. Aralarında yaklaşık olarak 1.000₺ fark var. PS4 Pro’nun Slim modelinden farkı ve üstün özellikleri nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
1000tl fark vermeye değmez kanımca. Seneye ps5 çıkacak, hadi ilk sene arızalı modeller, daha pahalı vs 2 sene sonra ps5 alabilirsiniz. Kısaca PS4 slim alıp ilerde ps5 almak daha mantıklı.

PS4 almak istiyorum ama bu ikisi arasında kaldım. Aralarında yaklaşık olarak 1.000₺ fark var. PS4 Pro’nun Slim modelinden farkı ve üstün özellikleri nedir?
PS4 Pro 4K çözünürlük ve HDR desteği mottosuyla çıkmış, standart sürüm PS4'den daha güçlü bir cihaz. 1080p ya da 2K monitörde / TV'de kullanacaksan bir avantajını görmezsin. PS4 Pro almış sene 1 sene geçmeden satmış biri olarak söylüyorum bunu, düz PS4 al keyfine bak. 👍

ps4 pro daha güçlü. Grafikleri süper.(4k açabilirsin)

Ben “ Fifa 19 , Uncharted 4 , Detroit Become Human , UFC , God Of War “ bu oyunları alıp oynamak istiyorum . Sence bu oyunlar için Slim mi yoksa Pro mu daha uygun .
PS4 Pro 4K çözünürlük ve HDR desteği mottosuyla çıkmış, standart sürüm PS4'den daha güçlü bir cihaz. 1080p ya da 2K monitörde / TV'de kullanacaksan bir avantajını görmezsin. PS4 Pro almış sene 1 sene geçmeden satmış biri olarak söylüyorum bunu, düz PS4 al keyfine bak. 👍

“ Fifa 19 , Uncharted 4 , Detroit Become Human , UFC , God Of War “ bu oyunlarda sıkıntı çıkarmaz demi Ps4 slim . Birde bu cihaz tahminen kaç yıl gider

Ben “ Fifa 19 , Uncharted 4 , Detroit Become Human , UFC , God Of War “ bu oyunları alıp oynamak istiyorum . Sence bu oyunlar için Slim mi yoksa Pro mu daha uygun .
Hepsi için ikisi de uygun. Monitörün veya tv'n 4k değilse yaratacağı gözle görülür bir fark yok. Arada 1000tl söz konusu. Bu paraya daha fazla oyun alabilirsin.

1000tl fark vermeye değmez kanımca. Seneye ps5 çıkacak, hadi ilk sene arızalı modeller, daha pahalı vs 2 sene sonra ps5 alabilirsiniz. Kısaca PS4 slim alıp ilerde ps5 almak daha mantıklı.

PS4 Slim : 2.000 ₺
PS4 Pro : 3.000 ₺
PS5 : 5.000₺ ( tahmini fiyat)

O fiyatta ama çok fazla verilmez bence ps5’e . Muhtemelen bu fiyatlarda çıkıcak
1080p için ps4 slim öneririm.

Bana slim daha yakın geldi

PS4 Slim : 2.000 ₺
PS4 Pro : 3.000 ₺
PS5 : 5.000₺ ( tahmini fiyat)

O fiyatta ama çok fazla verilmez bence ps5’e . Muhtemelen bu fiyatlarda çıkıcak

Bana slim daha yakın geldi
Ps5 o fiyata çıkmaz. Çıkarsa Türkiye'de satış yapamaz. Tahminim 3.500 TL civarında çıkması yönünde. Ve geriye uyumluluk desteği söylenmişti, yani PS4'de oynadığın oyunları PS5'de de oynayabilirsin.
(PS4 pro çıkış fiyatı 399 dolar, ps5 500 dolar. Aradaki farkı yaklaşık olarak hesaplayabilirsin.)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı