Elimde PSVR, PS Camera, 2 adet orijinal Dualshock kontrolcü, RDR2 CD'si, Uncharted 4 CD'si, GTA 5 CD'si, PUBG CD'si ve tabii ki PS4 Pro var. Cihazın herhangi bilinen bir sorunu yok. Kutusu falan duruyor, PSVR'ın da kutusu duruyor. Ortalama ederi ne kadardır, sarı sitede ilana koyacak olsanız kaç yazardınız?
Parça parça uğraşmak istemiyorum, ayrı satış fiyatlarına göre 300-500 daha uyguna koyup direkt daha uyguna elden çıkarsam daha iyi olur. PS4 Pro'yu satıp PSVR'ı 1 yıl satamazsam daha kötü benim için.
Parça parça uğraşmak istemiyorum, ayrı satış fiyatlarına göre 300-500 daha uyguna koyup direkt daha uyguna elden çıkarsam daha iyi olur. PS4 Pro'yu satıp Psvr'ı 1 yıl satamazsam daha kötü benim için.
İnsanlarla uğraşma kısmından da çekiniyorum, adam 3 ay sonra gelip bu böyle oldu diye çıkıp gelse yapacak bir şeyim yok. Konsolcular da cihazı kusurlu cihaz fiyatından düşerek yorumluyorlar, sorunsuz bir cihazı 1-2K aşağısına set olarak satabilir miyim, onu mesaj falan atarak sormam lazım.
İnsanlarla uğraşma kısmından da çekiniyorum, adam 3 ay sonra gelip bu böyle oldu diye çıkıp gelse yapacak bir şeyim yok. Konsolcular da cihazı kusurlu cihaz fiyatından düşerek yorumluyorlar, sorunsuz bir cihazı 1-2K aşağısına set olarak satabilir miyim, onu mesaj falan atarak sormam lazım.
VR'sız, konsola ve oyunlara 9.000₺ teklif ettiler. Çift kollu Slim kasa parasına Pro kasayı o kadar oyunla vermek istemiyorum açıkçası. Sarı siteye ilan açacağım mecbur.
VR'sız, konsola ve oyunlara 9.000₺ teklif ettiler. Çift kollu Slim kasa parasına Pro kasayı o kadar oyunla vermek istemiyorum açıkçası. Sarı siteye ilan açacağım mecbur.