PS4 Pro vs 5000 TL Toplama Sistem

Evet, PS4'de aldığın 30 FPS 30 FPS'tir, ilelebet öyle kalır. PC'de ayar kısarsın, olmadı upgrade yaparsın. Mesela GT 1030 ve X4 950 bir PC'nin şu an Titan V ve R7 2700X'e kadar yolu var. PS'de o var mı? Yok.
Bir PS4 alırsın seni aynı fiyata aldığın bilgisayardan seni daha fazla idare eder 2013'de çıkan bir PS4'de hala destek veriyorlar ve büyük ihtimalle 2022'ye kadar da destek verecekler. O tarihte aynı fiyata aldığın bir bilgisayarla şu an neler yapardın hiçbir şey.

GTX 1050 ti 1700 TL bi ps4 fiyatı sence hangisi.seni 1-3 sene arası götürüp sonra çakıp yenisi çıkıcak ps 4 mü. yoksa 5000TL ye işlemcisi sana bağlı ekran kartı 1050 ti 8 gb ram 1tb alan misgibi seni 4-6
sene götürür çünkü 1050 ti ve ryzen birleşimi 4 k da işi değiştirmekte (oc) yap mis mis

Hocam ne yaptınız . Ben daha kısmaya başlamadım (NFS Bayback hariç onda da ben yarış oyunlarında 150 FPS alamayınca kasıyor gibi hissediyorum ondan).
AC Origins tarzı güncel oyunlarda FPS’ler düşmeye başladı 1050 kullanıcısı olarak söylüyorum normale çektim ben ayarları mecbur. 1050ti’nin de yüksek ayarlarda en fazla 1 yılı vardır bence

Evet dolar 6.5 oldu. PS4 Pro alıp istediğin oyunu mükemmel grafiklerde 1080P'de 60 FPS'de "akmak" mı? Yoksa 5000 TL GTX 1050 Tİ sistem alıp da 2 sene sonra çıkacak oyunları ayar kısarak oynamak mı?
Bu kurda PC toplamak, paranı çöpe atmak demektir. PS4 öneririm geriye kalan parayla da oyun alır ve kendine ayırırsın.

Kullanım amacına bağlı tamamen. Bilgisayarda oyun oynamak dışında birçok şey yapabilirsin. Ve bu senin el alışkanlığına da bağlı bence. Oyunlarda farenin rahatlığını bana hiçbir şey veremez mesela.

Kullanım amacın sadece oyunsa ve hali hazırda 5000₺ bütçen varsa 2000₺'ye PS4 al. Geri kalan 3000₺ ile de bol bol oyun alırsın. İndirimleri takip edersen daha fazla da oyun alabilirsin.

ps4 pro çöp. xbox one x daha iyidir. Bir ara fiyatı 2000 tl ye kadar düştü. Üyelik zımbırtısı olduğu için almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…