PS4 Pro vs 5000 TL Toplama Sistem

ps4 pro çöp. xbox one x daha iyidir. Bir ara fiyatı 2000 tl ye kadar düştü. Üyelik zımbırtısı olduğu için almadım.
Xbox'ın kendini satın aldıracak bir özelliği yok çıkan tüm oyunlar bilgisayarda var zaten. Üyelik zımbırtısı bütün konsollarda var yavaş yavaş bilgisayar platformuna da geliyor.

Katılmıyorum, OC ile çok iyi sonuçlar elde ediliyor 1050Ti ile.

Konudaki soruya gelecek olursak ben PC'den yana olurdum, parça takviyesi yapmam benim için temel kriter.

Bence PS4, sadece beni oynamak için (Detroit) bile alabilirsin. Oyun sana uzun süre yeter tüm sonları denersin grafikte profil resmimden anlaşılıyor.
Eğer alırsan oyun önerilerim :
God Of War
Detroit : Become Human
İnfamous : Second Son
The Last Of Us
Beyond : Two Souls
Heavy Rain
FİFA 18, (ya da PES)
Ayrıca üyelik denen şey her oyunda istenmiyor, sadece haftalık bedava oyunları oynamayı ve bazı oyunlardan özel teklif almanı sağlıyor. (PS PLUS)

5000 TL 1070 sistemler geldi aklıma ne günlerdi. Bende sistem toplayacaktım en fazla bu fiyata 4500 TL monitör dahil fakat şuan Gtx 1060 6GB koyulur diye düşünüyordum şuan Gtx 1050Ti İ3 8100 8 GB RAM neredeyse monitör dahil fiyatına geliyor. Kısaca ben PS4 olduğu için şuan çok mutluyum çünkü oyun oynayıp lanet Casper'dan sadece intarnet veya küçük işleri halledebiliyorum. Eğer işlerinizi halledecek PC varsa PS4 ama hiç PC yoksa kesinlikle sistem toplanmalı.

ps4 alıcam dıceksen ps4 pro al ps4 alırsan paranı bosa vermıs olursun pc bence daha ıyıdır doların ınmesını beklersen daha ıyı olur zaten suan inmekte

Playstation 4 "Pro"
Evet Pro'da sadece belli oyunlar 60 FPS "deniliyor" ama sabit 60 FPS değil God Of War mesela PS4 Pro'da 30 FPS sabit diğer oyunlarda öyle 60 FPS çalışacak dediler her şey ama sadece 30 FPS sabit hatta arada droplar giriyor arada demiyim 25-30 FPS arası oynuyorsun ama Ex oyunlarda sabit 30 FPS veriyor o iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…