PS4 Pro vs PC

cihat akraza

Megapat
Daha fazla  
PS4 Pro 1899 TL yanında Gran Turismo SPORT var 1899 TL. PC ise R3 1200 2000 TL. Ekran kartım GTX 1050 var. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar mı Playstaion mu sorusunu sormak yanlış cevabını sen verebilirsin.İhyiyaçların ney yanlızca kontrolü kolay oyunlar oynayıp
  • kısıtlı fps oyunlarını
  • kısıtlı strateji oyunlarını
  • oyun oynamak için oyunu önce satın almayı
  • online oynamak için aylık para ödemeyi
  • internette surf yaparken yaşayacağın o sinir bozucu yavaşlığı
  • 2 yıl sonra muhtemel çıkacak olan bir playstation gölgesinde kalmayı
  • update yapma imkanının olmadığını
  • Oyun dışında bir yazılım kullanamayacağını
kabul ediyosan buyur git Playsation al .Ama ben şahsen bütçen 1000 liranın altında değilse herhangi bir playstation'u almanı tavsiye etmem .Ekran kartın var ise 7.nesil geliştirmeye açık bi sistem toplayabilirsin ve yavaş yavaş geliştirirsin.

PS4 Pro 1899 TL yanında Gran turismo Sport var 1899 TL. PC ise R3 1200 2000 TL. Ekran kartım GTX 1050 var. Sizce hangisini almalıyım?

Sadece oyun oynayacaksanız tabii ki de PS4 fakat, sadece oyun oynayacağınızı sanmıyorum o yüzden PC'yi almanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım da aynı durumdan muzdaripti seçimini Ps4 ten yana kullandı. Şuan elinde 2 3 oyun anca var pahalı olduğundan dolayı oyun alamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…