PS4 Pro vs PS5 Slim

ywhyya

Decapat
Daha fazla  
PS4 Pro 10K'a bulunabiliyor arada fiyat farkı biraz açık PS5 Slim almaya değer mi? 4Pro aynı işi görür mü? Alsam FIFA, PES, GTA, Mortal Kombat veya bilindik hikayeli oyunlar oynarım.

Bence burada önemli olan nokta oyunları kırıp kırmaman kırık oyun oynayacaksan PS4 Pro ekstra PS5 2 yıl boyunca yeni oyun gelmeyecek. PS5 ekstra olarak PS4'e göre Spider-Man 2 bir de Final Fantasy 7 olduğunu biliyorum. Kısaca PS5 alırsan PS4 oyunlarını daha iyi grafiklerde ve daha iyi FPS alarsk oynarsın dediğim gibi ben grafiklere takmam ve FPS takıntın yoksa PS4 almak daha mantıklı.

PS4 Pro 10K'a bulunabiliyor arada fiyat farkı biraz açık PS5 Slim almaya değer mi? 4Pro aynı işi görür mü? Alsam FIFA, PES, GTA, Mortal Kombat veya bilindik hikayeli oyunlar oynarım.
Arada 2 kata yakın fiyat farkı olduğunu baz alalım. Şuan PS4 Pro alırsanız illa birkaç yıl sonra da olsa PS5'e geçeceksiniz ve o süre zarfında PS5 daha da zamlanacağı için PS4 Pro'dan geçerken zarar etmiş olacaksınız. Şuan bütçenizi zorlayıp direk PS5 alın.

Burada önemli olan oyun alacak parası olup olmadığı PS4 alıp içindeki oyunları sömürebilir ya da PS5 slıp ayda 1 oyun zor oynar.

Öncelikle oynıcagın oyunlar nedir şahsen PS5 alırsan oyun fiyatları pahalı ama 4 alırsan daha çok ucuza oyun alabilirsin CD şeklinde.

Burada önemli olan oyun alacak parası olup olmadığı PS4 alıp içindeki oyunları sömürebilir ya da PS5 slıp ayda 1 oyun zor oynar.
Dostum, PS5'te ayda 1 oyun zor oyun oynama durumu yok. PS Plus isminde bir abonelik var, 1-3-12 aylık planları var bu sayede yüzlerce oyuna iyi bir fiyata erişebiliyoruz. PS özel oyunlarının büyük kısmı da PS Plus içinde var arkadaş PS5 alırsa da doya doya oynayabilir. Kırık PS4 Pro fiyatları gerçekten çok pahalı. Eğer yazılımı 11.00 aşağısında bir PS4 Pro'yu 10.000 TL aşağısına bulursa onu da alabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı