PS4 Pro vs Xbox Series S vs PC

Detroit özel oyun değil, diğer özel oyunları emulatör aracılığı ile oynayabilirsiniz, PC alın bence.

Bence laptop kalırsa eski PS2 oyunlarını falan da oynarsın tam hakim olursun PS exclusive evrenine. Benim görüşüm bu yönde
Üstüne de zaten 1500 TL kalıyor ya cebe girer ya Monitör alınır ya da kulaklık vb.
Katılıyorum. 8K bütçe varsa bu iki geleceğe dönük olmayan konsolu almayın direkt PS5 veya XsX alın.

ama öyle yaparsam evde pc olmaz cs go gibi oyunları nasıl oynayacağım?

Series X/S'e Geforce NOW geliyor oynarsın oradan klavye mouse takıp veya gamepad ile.
Zaten Xcloud çıkacak tam emin değilim Türkiye'ye gelir mi diye ama Microsoft oyuncu dostu bir marka ve oyunculara önem veriyor o yüzden hemen hemen her ülkeye gelir. Gamepass'e dahil olacak diye açıklama da yapıldı.

Şimdi bir düşündüm şimdi de Xbox Series X ve PS 5 arası kaldım Xbox Series X alırsam odama bir de TV alırım güzel olur
Bence Series X alın hocam, PS5'in oyun fiyatları biraz daha pahalı ve GamePass gibi bir nimet yok. Hazır EA Play'de gelmişken mis gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…