PS4 Pro vs Xbox Series S

ADANALI011

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben konsol almayı düşünüyorum. PS4 Pro mu yoksa Xbox Series S mi karar veremedim. Öncelikle buldum 5500 sıfır Xbox Series S daha kutusu bile açılmamış PS 4 Pro'lar pahalı. Sordum 2.el 4250 ded. İ sizce donanımsal olarak ömür olarak ısınma olarak hangisi daha iyi? FPS olarak falan?

Series S. Hem Game Pass olması çok büyük bir avantaj.

Yeni nesil olan ürünü almak daha iyidir, daha iyi performans verir ve daha uzun süreler sizi götürür. Ayrıca PS4 Pro'da kasmalar mevcut artık, yaşı itibariyle.

Series S al ama tavsiye etmem çünkü depolama alanı çok az çok sıkıntı veriyor bu o yüzden Series X al hemen hemen aynı özellikler var.

Hocam sadece gamepass için bile xbox series s alınır.

PS4 Pro, 6 senelik cihaz ve yeni nesil oyun desteğini 1-2 sene sonra almayacak (yeni nesil oyunların gücünü de kaldıramıyor zaten) bundan dolayı Series S daha mantıklı tercih.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. 2. elde 4500 TL'ye RDR 2, Metro Exodus gibi oyunları olan Series S var. Arkadaşımda ise tertemiz kullanılmış bir PS4 Pro var.

Series S'den yanayım ancak bazı yönlerden PS4 Pro daha cazip geliyor.

Series S. PS4 Pro hem yaşı geldi hem de Game Pass sistemi yok. O bulduğunuz Series S yurt dışı ürünüdür bir sorun çıkarsa muhatap bulamazsınız 6300 TL garantili olanı bence para biriktirip garantili olanı alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…