PS4 Pro vs Xbox Series S

Yusufer43

Hectopat
Soru basit. İkinci el temiz PS4 Pro 1 TB mı yoksa açılmamış sıfır Xbox One S 1 TB mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiç PlayStation sahibi olmadıysan Pro alıp yanına 1 senelik üyelik yapıp kullanabilirsin. Xbox piyasası yok denecek kadar az yeni yeni oluşmaya başladı satarken sinir edebilir.

Soru içinde uyumsuzluk var. Modların gözünden kaçmış.

Soru basit. İkinci el temiz PS4 Pro 1 TB mı yoksa açılmamış sıfır Xbox One S 1 TB mı?

Şöyle söyleyeyim eğer güçlü bir PC varsa PS al çünkü exclusive(yanlış yazmış olabilirim ) oyunlar şu an PS'ın alınmasının en büyük nedeni bir de yanına paket alırsın yeni PS Deluxe mü ne diye paket falan çıkıyor içinde Spider-Man falanda var. Eğer hani aga ben 70-80 TL verem yeni nesil konsolumun keyfini çıkarayım Game Pass'im ile diyorsan kesinlikse Series S.

Series S yeni nesil konsol. PS4 Pro'dan daha iyidir. Ama ben exc. oyun oynayacağım, evde PC'm var, beni 3-4 sene daha götürecek donanımı da var, diyorsan PS4 al. Yok PC'n iyi değilse XBOX almanı tavsiye ederim. PS4'e oyun desteği kesilecek yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…