PS4 Pro vs Xbox Series S

BUMZYK

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PS 4 Pro'ya da Xbox Series S alacağım. Sizce ne almalıyım? Oynayacağım oyunlar RDR 2, FC 25 ve UFC 5. hangisinin performansı daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Series S bariz bir şekilde. PS4/PS4 Pro artık alınmaz. Series S hem uzun ömürlü mesela GTA 6 PS4 Pro'ya gelmeyecek Series S'e gelecek gibi örnekler.

Xbox Series S Gta6da çıkacak Series S'e

Hocam bana da yardımcı olursanız sevinirim paramı biriktirirek PS alacağım PS4 uygun fiyatlı onu düşündüm ama bazıları da kendini sık PS5 al dediler PS4'ün ömrü bitiyormuş ne önerirsiniz?

Hocam bana da yardımcı olursanız sevinirim paramı biriktirirek PS alacağım PS4 uygun fiyatlı onu düşündüm ama bazıları da kendini sık PS5 al dediler PS4'ün ömrü bitiyormuş ne önerirsiniz?
Ps4 artık alınmaz 12 yıllık konsol 15000 tlye ps5 ikinci el bulursun bence ps5 al

Uygun fiyatlı diye konsol alınmaz, oynamak istediğin oyunlar onda varsa ve bunlar seni götürecekse alınır.

10 bin TL'ye 2 kollu bir şekilde temiz bir Series S buldum almalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…