PS4 Pro vs Xbox Series S

aionthearete

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba, bir konsol almayı planlıyorum bütçem 10-11 bin TL. Xbox Series S alırsam her ay Game Pass parası vermem gerekecek PS4 Pro için de yakında destek kesilecek ayrıca temsilci olaylarından ötürü PS Store kapanma olasılığı da var. Oynayacağım oyunlar FC 25-26, Mortal Kombat 11, Forza Horizon ve belki It Takes Two, A Way Out gibi Co-op oyunlar. Hangisini almam daha mantıklı olur?

Merhaba, bir konsol almayı planlıyorum bütçem 10-11 bin TL. Xbox Series S alırsam her ay Game Pass parası vermem gerekecek PS4 Pro için de yakında destek kesilecek ayrıca temsilci olaylarından ötürü PS Store kapanma olasılığı da var. Oynayacağım oyunlar FC 25-26, Mortal Kombat 11, Forza Horizon ve belki It Takes Two, A Way Out gibi Co-op oyunlar. Hangisini almam daha mantıklı olur?
Series S

Series S şu anda sıfır olarak 19 bin TL sarı siteden alacaksanız alın ve Game Pass zamlandı haberiniz olsun bende Series S kullanıyorum

Merhaba, bir konsol almayı planlıyorum bütçem 10-11 bin TL. Xbox Series S alırsam her ay game Pass parası vermem gerekecek PS4 Pro için de yakında destek kesilecek ayrıca temsilci olaylarından ötürü PS Store kapanma olasılığı da var. Oynayacağım oyunlar FC 25-26, Mortal Kombat 11, Forza Horizon ve belki It Takes Two, A Way Out gibi Co-op oyunlar. Hangisini almam daha mantıklı olur?

Ben hala PS'dan vazgecmezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı