Bwerken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 3 2 Şubat 2023 #11 alp-eren dedi: Peki mesela TV'den TV'ye drop yeme olayı değişirmi eski plazmada oynarken drop yiyor ama 144 Hz monitöre takınca drop yemiyor 30 FPS sabit oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam televizyonlar standart zaten 30 Hz oluyor. Yani 60 FPS olunca bir şey değişeceğini sanmıyorum. Millet PC monitörüne bağlayıp oynadığı için fark eder. Plazmada drop olmasının sebebi düşük Hz olduğu için.
alp-eren dedi: Peki mesela TV'den TV'ye drop yeme olayı değişirmi eski plazmada oynarken drop yiyor ama 144 Hz monitöre takınca drop yemiyor 30 FPS sabit oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam televizyonlar standart zaten 30 Hz oluyor. Yani 60 FPS olunca bir şey değişeceğini sanmıyorum. Millet PC monitörüne bağlayıp oynadığı için fark eder. Plazmada drop olmasının sebebi düşük Hz olduğu için.
elonoğlu Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 360 Çözümler 3 2 Şubat 2023 #12 @alp-eren Dijital oyunlarda açıklama kısmında bulunur. Kutu oyunlar da ise arka tarafta ibaresi görülebilir.
@alp-eren Dijital oyunlarda açıklama kısmında bulunur. Kutu oyunlar da ise arka tarafta ibaresi görülebilir.