5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Aralık 2023 #11 emirhannk dedi: Bildiğim kadarıyla anlaşmalı olduğu 1 SSD firması üretiyor sadece. Genişletmek için tıkla... USB bağlantılı SSD bağlayabilirsiniz sizin dediğiniz Expansion Card oluyor ve bildiğim kadarıyla 2 tane var (WD Black, Seagate). Bora Tekin dedi: ps4 de exclusive oyunların çoğunu oynadım ps plusa zam geldi bende series s e geçmeyi düşünüyorum işte Genişletmek için tıkla... Bu mesajınızı fark etmemişim. Öyleyse çok mantıklı bir hamle olur. Son düzenleme: 3 Aralık 2023
emirhannk dedi: Bildiğim kadarıyla anlaşmalı olduğu 1 SSD firması üretiyor sadece. Genişletmek için tıkla... USB bağlantılı SSD bağlayabilirsiniz sizin dediğiniz Expansion Card oluyor ve bildiğim kadarıyla 2 tane var (WD Black, Seagate). Bora Tekin dedi: ps4 de exclusive oyunların çoğunu oynadım ps plusa zam geldi bende series s e geçmeyi düşünüyorum işte Genişletmek için tıkla... Bu mesajınızı fark etmemişim. Öyleyse çok mantıklı bir hamle olur.
B Bora Tekin Decapat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #12 591529 dedi: USB bağlantılı SSD bağlayabilirsiniz sizin dediğiniz Expansion Card oluyor ve bildiğim kadarıyla 2 tane var (WD Black, Seagate). Bu mesajınızı fark etmemişim. Öyleyse çok mantıklı bir hamle olur. Genişletmek için tıkla... fortnite rainbow gibi online oyunlarda nasıl peki
591529 dedi: USB bağlantılı SSD bağlayabilirsiniz sizin dediğiniz Expansion Card oluyor ve bildiğim kadarıyla 2 tane var (WD Black, Seagate). Bu mesajınızı fark etmemişim. Öyleyse çok mantıklı bir hamle olur. Genişletmek için tıkla... fortnite rainbow gibi online oyunlarda nasıl peki
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Aralık 2023 #13 Bora Tekin dedi: fortnite rainbow gibi online oyunlarda nasıl peki Genişletmek için tıkla... Fortnite yeni nesil güncellemesi var hatta 120 Fps modu da var, aynı şekilde Rainbox Six Siege için de yeni nesil güncellemesi bulunuyor ve PS4 Pro'ya göre daha iyi performans gösterir.
Bora Tekin dedi: fortnite rainbow gibi online oyunlarda nasıl peki Genişletmek için tıkla... Fortnite yeni nesil güncellemesi var hatta 120 Fps modu da var, aynı şekilde Rainbox Six Siege için de yeni nesil güncellemesi bulunuyor ve PS4 Pro'ya göre daha iyi performans gösterir.
O Oslo.1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 3 Aralık 2023 #14 Eğer üstüne biraz daha ekleyebiliyorsanız 2. el Xbox Series X alın sizi Series S'den çok daha iyi idare eder.
Eğer üstüne biraz daha ekleyebiliyorsanız 2. el Xbox Series X alın sizi Series S'den çok daha iyi idare eder.