PS4-PS5 hem CD hem dijital sürümü var mı?

668694

Centipat
Selam, PS4 ve PS5 de dijital ve CD sürümleri var. Acaba bunların hem dijital hem CD versiyonu var mıdır? Eğer varsa ikinci el alınmalı mı? Ve dijital de oyun yüklü olması ne kadar avantajlı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, PS4 ve PS5 de dijital ve CD sürümleri var. Acaba bunların hem dijital hem CD versiyonu var mıdır? Eğer varsa ikinci el alınmalı mı? Ve dijital de oyun yüklü olması ne kadar avantajlı?

Yeni nesil oyunlarda yok ama eskiden PS4 zamanında çıkan oyunlarda dijitale çevirme kodu da geliyordu CD diskin kutusunun içinde. Xbox One S kullanan arkadaşımda da bu özellik vardı. 2. el böyle oyunları aldığının kişinin kodunun kullanmamasına dikkat et yıllar geçti ve artık bu sistem iki markada da yok. Alanların kullanmadığından emin ol hocam.
Ben her zaman CD'ciyim dijitale nadir oyun alıyorum veya hep oynayacağım oyunları alıyorum. İleride hesabını satarsan yine değerlendirirsin tabii ki.

Aslında sormak istediğim tam olarak şuydu CD li alırsam dijitalden oyun satın alıp oynayabilir miyim ?

PS4 Slim demek istedim dijital olayı mesela PS Plus'dan oyun alıp oynamak gibi bir şey değil mi ben mi yanlış biliyorum?

Dijital sürüm demek Blu-ray okuyucusu olmayan sürüm demek. Sadece dijital oyun alıp oynayabiliyorsun yani. PS4'te Blu-ray sürücüsü olmayan sürüm yok. Bundan bahsettim. İster PS Store'den al ister kutulu al.

Dijital sürüm demek Blu-ray okuyucusu olmayan sürüm demek. Sadece dijital oyun alıp oynayabiliyorsun yani. PS4'te Blu-ray sürücüsü olmayan sürüm yok. Bundan bahsettim. İster PS Store'den al ister kutulu al.
Hmm şimdi anladım hocam PS4 slim almayı düşünüyorum dikkat etmem gereken başka bir etken var mıdır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…