F f_rat Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 PS5 kolu istemiyorum PS4 kolu da 2. el almak istemiyorum aynı iki joystick yan yana olacak biçimde kol önerisi istiyorum.
PS5 kolu istemiyorum PS4 kolu da 2. el almak istemiyorum aynı iki joystick yan yana olacak biçimde kol önerisi istiyorum.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.300 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Mayıs 2025 #2 Ne tarz oyunlar oynarsınız Daha doğrusu platform veya dpadi çok kullanarak dpadi çaprazlara çok götürerek oyunlar oynar mısınız
Ne tarz oyunlar oynarsınız Daha doğrusu platform veya dpadi çok kullanarak dpadi çaprazlara çok götürerek oyunlar oynar mısınız
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #3 8BitDo bakabilirsin.
F f_rat Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #4 Katipke dedi: Ne tarz oyunlar oynarsınız Daha doğrusu platform veya dpadi çok kullanarak dpadi çaprazlara çok götürerek oyunlar oynar mısınız Genişletmek için tıkla... alınca eafc 25 ve spider man remastered oynayacağım
Katipke dedi: Ne tarz oyunlar oynarsınız Daha doğrusu platform veya dpadi çok kullanarak dpadi çaprazlara çok götürerek oyunlar oynar mısınız Genişletmek için tıkla... alınca eafc 25 ve spider man remastered oynayacağım
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.300 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Mayıs 2025 #5 f_rat dedi: alınca eafc 25 ve spider man remastered oynayacağım Genişletmek için tıkla... Dpad çok önemli değilse eğer gamesir tarantula pro öneririm. Kolun tek sorunu çaprazlara basmanın zor olması dpad ile, kalan özellikleri fazlasıyla iyi. 8bitdo pro 2 de bakabilirsiniz ama çok da önermiyorum onu
f_rat dedi: alınca eafc 25 ve spider man remastered oynayacağım Genişletmek için tıkla... Dpad çok önemli değilse eğer gamesir tarantula pro öneririm. Kolun tek sorunu çaprazlara basmanın zor olması dpad ile, kalan özellikleri fazlasıyla iyi. 8bitdo pro 2 de bakabilirsiniz ama çok da önermiyorum onu