BurakkCan Centipat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 23 9 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar oyunda bazı yan karakterler ölünce yerden silahları alına billiyor ama ben bir türlü alamıyorum. Hangi tuşlarla nasıl basarsak yerdeki silahları alabilliriz? Ve arakadaşlar Dead Eye özellini hangi tuşlarla nasıl kullanıyoruz? Yardımcı oldunuz için çok teşekkürler.
Arkadaşlar oyunda bazı yan karakterler ölünce yerden silahları alına billiyor ama ben bir türlü alamıyorum. Hangi tuşlarla nasıl basarsak yerdeki silahları alabilliriz? Ve arakadaşlar Dead Eye özellini hangi tuşlarla nasıl kullanıyoruz? Yardımcı oldunuz için çok teşekkürler.
Redbone31 Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 3 9 Nisan 2020 #2 RDR2'de hangi tuşlarla yerdeki silah alınıyor? Bir de Save yapamıyorum kilitli. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2020
RDR2'de hangi tuşlarla yerdeki silah alınıyor? Bir de Save yapamıyorum kilitli. Yardımcı olabilecek var mı?
Batuhan Bolat Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 567 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2020 #3 BurakkCan dedi: Arkadaşlar oyunda bazı yan karakterler ölünce yerden silahları alına billiyor ama ben bir türlü alamıyorum. Hangi tuşlarla nasıl basarsak yerdeki silahları alabilliriz? Ve arakadaşlar Dead Eye özellini hangi tuşlarla nasıl kullanıyoruz? Yardımcı oldunuz için çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oynamayalı 9 ay oldu ama Dead Eye sanırım L3+R3 olmalı. Yerdeki silahları da şöyle alıyorsun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BurakkCan dedi: Arkadaşlar oyunda bazı yan karakterler ölünce yerden silahları alına billiyor ama ben bir türlü alamıyorum. Hangi tuşlarla nasıl basarsak yerdeki silahları alabilliriz? Ve arakadaşlar Dead Eye özellini hangi tuşlarla nasıl kullanıyoruz? Yardımcı oldunuz için çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oynamayalı 9 ay oldu ama Dead Eye sanırım L3+R3 olmalı. Yerdeki silahları da şöyle alıyorsun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Redbone31 Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 3 9 Nisan 2020 #4 Batuhan Bolat dedi: Oynamayalı 9 ay oldu ama Dead Eye sanırım L3+R3 olmalı. Yerdeki silahları da şöyle alıyorsun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denicem tesekkurler
Batuhan Bolat dedi: Oynamayalı 9 ay oldu ama Dead Eye sanırım L3+R3 olmalı. Yerdeki silahları da şöyle alıyorsun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denicem tesekkurler
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Nisan 2020 #5 R3 ile Dead Eye modu giriyorsun, L1 ile işaretliyorsun. Yerdeki silahı ise sağ altta yazıyor oradaki tuşlara basıp alabilirsin.
R3 ile Dead Eye modu giriyorsun, L1 ile işaretliyorsun. Yerdeki silahı ise sağ altta yazıyor oradaki tuşlara basıp alabilirsin.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Nisan 2020 #7 Redbone31 dedi: Almadı yine Genişletmek için tıkla... Bende PS4 üzerinden bitirdim öyle bir sıkıntı yaşamadım.
Redbone31 dedi: Almadı yine Genişletmek için tıkla... Bende PS4 üzerinden bitirdim öyle bir sıkıntı yaşamadım.
Ahmetzbkn Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 225 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Notebook bakım onarımcısı ve özel güvenlik 29 Ekim 2020 #8 Aynı sorunu PC'de yaşıyorum 2.silah kılıfını açtım silahın üzerine gelince sağda Tab tuşu ve yukarı aşağı ok işareti çıkıyor fakat ne yaptıysam yerdeki silahı alamıyorum.
Aynı sorunu PC'de yaşıyorum 2.silah kılıfını açtım silahın üzerine gelince sağda Tab tuşu ve yukarı aşağı ok işareti çıkıyor fakat ne yaptıysam yerdeki silahı alamıyorum.