Çözüldü PS4 remote play donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PocoBey

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci i5 3.nesil
8gb ram
Gtx 1060 3 gb ekran kartı
PS4 remote play arada donuyor ve birkaç saniye içerisinde geri geliyor görüntü kalitesini falan en aza çektim sorun devam ediyor normal bir şey mi değilse çözümü nedir?

Çözüm
Kasıyor mu yoksa böyle geçmi cevap veriyor tuşa bastığınız zaman. ( burada konuyu nasıl çözdüğünüzu yazıp çözüm olarak işaretleyin. )

Kasıyor.

PS4 remote play arada donuyor ve birkaç saniye içerisinde geri geliyor görüntü kalitesini falan en aza çektim sorun devam ediyor normal bir şey mi değilse çözümü nedir?

İnternetim 5GHz'ye aldım sorun çözüldü.
İnternet kaç GHz ve hız testi değerlerini atar misinız?

5 GHz kullanıyorum da sorun çözüldü ya bir de bir şey sormak istiyorum sana benim mağazada falan PS4 donuyor ya böyle hesap ayarlama yapılan yerlerde neden donuyor.

5 GHz kullanıyorum da sorun çözüldü ya bir de bir şey sormak istiyorum sana benim mağazada falan PS4 donuyor ya böyle hesap ayarlama yapılan yerlerde neden donuyor.

Kasıyor mu yoksa böyle geçmi cevap veriyor tuşa bastığınız zaman. ( burada konuyu nasıl çözdüğünüzu yazıp çözüm olarak işaretleyin. )

Kasıyor.

İnternetim 5GHz'ye aldım sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…