Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #1 PS4 remote Play'de gereken her şeyi yapıyorum. Ancak PS4 ekranı açıldığında tam olarak bu geliyor karşıma. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
PS4 remote Play'de gereken her şeyi yapıyorum. Ancak PS4 ekranı açıldığında tam olarak bu geliyor karşıma. Ne yapmam lazım?
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Temmuz 2020 #2 Dualshock’un şarjı bitmiş mi sol altta?
Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #3 Serendipity dedi: Dualshock’un şarjı bitmiş mi sol altta? Genişletmek için tıkla... Hayır, şarj oluyordu. Ben SS'i aldığımda 3'lü sayarken 0 olmuş. Zaten PC'ye bağlamadan çalıştıramıyorsun, bağlayınca elbet şarj oluyor.
Serendipity dedi: Dualshock’un şarjı bitmiş mi sol altta? Genişletmek için tıkla... Hayır, şarj oluyordu. Ben SS'i aldığımda 3'lü sayarken 0 olmuş. Zaten PC'ye bağlamadan çalıştıramıyorsun, bağlayınca elbet şarj oluyor.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Temmuz 2020 #4 Silinen üye dedi: Hayır, şarj oluyordu. Ben SS'i aldığımda 3'lü sayarken 0 olmuş. Zaten PC'ye bağlamadan çalıştıramıyorsun, bağlayınca elbet şarj oluyor. Genişletmek için tıkla... İnternet iyi mi peki?
Silinen üye dedi: Hayır, şarj oluyordu. Ben SS'i aldığımda 3'lü sayarken 0 olmuş. Zaten PC'ye bağlamadan çalıştıramıyorsun, bağlayınca elbet şarj oluyor. Genişletmek için tıkla... İnternet iyi mi peki?
Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #5 Silinen üye dedi: Hayır, şarj oluyordu. Ben SS'i aldığımda 3'lü sayarken 0 olmuş. Zaten PC'ye bağlamadan çalıştıramıyorsun, bağlayınca elbet şarj oluyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildinmi?
Silinen üye dedi: Hayır, şarj oluyordu. Ben SS'i aldığımda 3'lü sayarken 0 olmuş. Zaten PC'ye bağlamadan çalıştıramıyorsun, bağlayınca elbet şarj oluyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildinmi?