sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Nisan 2021 #11 Duman_23 dedi: İster. Hatta Çağlar Avcıl bunun hakkında video yapmıştı (PS+). Genişletmek için tıkla... Hocam size mi inanayım? Diğer arkadaşlara mı?
Duman_23 dedi: İster. Hatta Çağlar Avcıl bunun hakkında video yapmıştı (PS+). Genişletmek için tıkla... Hocam size mi inanayım? Diğer arkadaşlara mı?
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #12 sakinolum dedi: Hocam size mi inanayım? Diğer arkadaşlara mı? Genişletmek için tıkla... İstemez hocam ben PS4 kullanıcısıyım daha geçen oynadım ve istemedi. Duman_23 dedi: İster. Hatta Çağlar Avcıl bunun hakkında video yapmıştı (PS+). Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme yapmayın. @sakinolum hocam bakın örnek vermek lazım ise. -GTA 5 -Rocket League
sakinolum dedi: Hocam size mi inanayım? Diğer arkadaşlara mı? Genişletmek için tıkla... İstemez hocam ben PS4 kullanıcısıyım daha geçen oynadım ve istemedi. Duman_23 dedi: İster. Hatta Çağlar Avcıl bunun hakkında video yapmıştı (PS+). Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme yapmayın. @sakinolum hocam bakın örnek vermek lazım ise. -GTA 5 -Rocket League