F Fethi Çevik Hectopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar PS4 Şarj edemiyordum kabloda bi sorun vardı. Bende telefon kablosuyla şarj ettim ancak PS kablosu anasayfada şarj ediyordu şimdi etmiyor ? Simgesi Çıkıyor. Yardım eder misiniz ? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2016
Arkadaşlar PS4 Şarj edemiyordum kabloda bi sorun vardı. Bende telefon kablosuyla şarj ettim ancak PS kablosu anasayfada şarj ediyordu şimdi etmiyor ? Simgesi Çıkıyor. Yardım eder misiniz ? Teşekkürler.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2016 #2 Farklı kablo ile denediniz mi?
F Fethi Çevik Hectopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2016 #3 Merhaba PS Kablosu şarj etmedi Ps"de Pc"ye taktım onda"da şarj etmedi. Bende Telefon Kablosunu Prize Takıp şarj ettim onda oldu kablomu bozuktu sizce?.
Merhaba PS Kablosu şarj etmedi Ps"de Pc"ye taktım onda"da şarj etmedi. Bende Telefon Kablosunu Prize Takıp şarj ettim onda oldu kablomu bozuktu sizce?.