Swordy Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #11 Kai4ra dedi: ETS 2 ve Asetto Corsa diyebilirim şuanlık, pek bir şey gelmiyor aklıma Genişletmek için tıkla... Hepsi bende var hazırım o zmana ahmttunc dedi: Yarış ve simülasyon oynuyorsan kesinlikle satılır. Genişletmek için tıkla... Yani seviyorum çok ilgileniyorum şu an
Kai4ra dedi: ETS 2 ve Asetto Corsa diyebilirim şuanlık, pek bir şey gelmiyor aklıma Genişletmek için tıkla... Hepsi bende var hazırım o zmana ahmttunc dedi: Yarış ve simülasyon oynuyorsan kesinlikle satılır. Genişletmek için tıkla... Yani seviyorum çok ilgileniyorum şu an
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.254 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Bayburt 6 Ocak 2025 #12 Swordy dedi: Teşekkürler tesedüfki hepsi bende var o zaman hazrım Genişletmek için tıkla... Ayrıca beam NG de öneririm, daha çok fizik odaklı ama modlar yükleyerek makas atmak da sarıyor.
Swordy dedi: Teşekkürler tesedüfki hepsi bende var o zaman hazrım Genişletmek için tıkla... Ayrıca beam NG de öneririm, daha çok fizik odaklı ama modlar yükleyerek makas atmak da sarıyor.
Swordy Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #13 Fruko Gazoz dedi: Ayrıca beam NG de öneririm, daha çok fizik odaklı ama modlar yükleyerek makas atmak da sarıyor. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam
Fruko Gazoz dedi: Ayrıca beam NG de öneririm, daha çok fizik odaklı ama modlar yükleyerek makas atmak da sarıyor. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam
eroken Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 50 6 Ocak 2025 #14 Ustam konsol kadar hızlı satılmaz direksiyon sadece onu söyleyebilirim kullanıcı amaçlı aldığın için sonuçta karar senin elbette.
Ustam konsol kadar hızlı satılmaz direksiyon sadece onu söyleyebilirim kullanıcı amaçlı aldığın için sonuçta karar senin elbette.
Swordy Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #15 eroken dedi: Ustam konsol kadar hızlı satılmaz direksiyon sadece onu söyleyebilirim kullanıcı amaçlı aldığın için sonuçta karar senin elbette. Genişletmek için tıkla... Yani o da var ama ps4 kullanamıyorum çok televizyon biraz eski bide merak sardı. Direksiyona
eroken dedi: Ustam konsol kadar hızlı satılmaz direksiyon sadece onu söyleyebilirim kullanıcı amaçlı aldığın için sonuçta karar senin elbette. Genişletmek için tıkla... Yani o da var ama ps4 kullanamıyorum çok televizyon biraz eski bide merak sardı. Direksiyona
eroken Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 50 6 Ocak 2025 #16 Swordy dedi: Yani o da var ama ps4 kullanamıyorum çok televizyon biraz eski bide merak sardı. Direksiyona Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız varsa ihtiyaç duymazsınız zaten ya direksiyonu al golf 7,5 la sabah aksam makas atarsın Corsa'da.
Swordy dedi: Yani o da var ama ps4 kullanamıyorum çok televizyon biraz eski bide merak sardı. Direksiyona Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız varsa ihtiyaç duymazsınız zaten ya direksiyonu al golf 7,5 la sabah aksam makas atarsın Corsa'da.
Swordy Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #17 eroken dedi: Bilgisayarınız varsa ihtiyaç duymazsınız zaten ya direksiyonu al golf 7,5 la sabah aksam makas atarsın Corsa'da. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam
eroken dedi: Bilgisayarınız varsa ihtiyaç duymazsınız zaten ya direksiyonu al golf 7,5 la sabah aksam makas atarsın Corsa'da. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.861 Çözümler 4 6 Ocak 2025 #18 Yurtdışından getirebiliyorsan ikinci el parasına sıfır alırsın.
Swordy Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #19 ahmttunc dedi: Yurtdışından getirebiliyorsan ikinci el parasına sıfır alırsın. Genişletmek için tıkla... Garanti durumu sıkıntı diye düşünüyorum bide sence ps4 kaça satıyım çok kullanılmadı 2020 alındı
ahmttunc dedi: Yurtdışından getirebiliyorsan ikinci el parasına sıfır alırsın. Genişletmek için tıkla... Garanti durumu sıkıntı diye düşünüyorum bide sence ps4 kaça satıyım çok kullanılmadı 2020 alındı
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.861 Çözümler 4 6 Ocak 2025 #20 Swordy dedi: Garanti durumu sıkıntı diye düşünüyorum bide sence ps4 kaça satıyım çok kullanılmadı 2020 alındı Genişletmek için tıkla... Kaç kol ve oyunlar neler? Cihaz durumu nasıl bakım yapıldı mı? Kollar ne durumda?
Swordy dedi: Garanti durumu sıkıntı diye düşünüyorum bide sence ps4 kaça satıyım çok kullanılmadı 2020 alındı Genişletmek için tıkla... Kaç kol ve oyunlar neler? Cihaz durumu nasıl bakım yapıldı mı? Kollar ne durumda?