Days of Play indirimleri vardı. Hala var mı bilmiyorum. 1700₺'ye Horizon, Uncharted 4, GT Sport ve PS4 500GB satılıyordu. Geçen vatana gittim, standda 3 tane vardı. 3 gün sonra geri gittiğimde millet götürmüş hepsini. Eğer hala indirimdeyse bu paketten al. Değilse 1TB PS4 Slim almaya çalış.
PS4 Slim ve Pro arasındaki fark bana sorar 900 lira civarına değer. Yani arada 900 civarı ya da daha az fiyat farkı varsa alınabilir. Bazı oyunlarda daha yüksek ve sabit (bazen 60 FPS) veriyor. Mesela God of War'da, Pro'da FPS kilidi yok. Oyun 40-50 FPS çalışıyor. Bazı oyunlarda bir tık daha yüksek grafik ve çözünürlük sağlıyor. Oyunların çoğu dinamik çözünürlükle çalışıyor eğer "Çözünürlük Modu" seçili ise.
Evet, konsoldaki depolamayı dolduruyor. Ama oyunu yüklemesi çok daha kısa sürüyor. Mesela 50-70 GB'lik oyunlar hep 15 dakika civarında yüklüyor.
Oyun fiyatları ise indirim beklenmezse aşırı pahalı. Beklenirse çok ucuza alınıyor. Ki indirimler çok sık oluyor. Mesela daha Nisan ayının sonlarında büyük bir indirim dönemi olmuşken şimdi yine indirimler var ve daha iyi fiyata. Mesela BF V 134₺, God of War 110₺ (PS+ üyeliği varsa), 2016 ve öncesi çoğu PS özel oyunu 60₺ (PS+ üyeliği varsa), RE7 64₺ vb. Birde kendine kardeş bulursan ve bu oyunları almak isterse direkt %50 indirim daha.