PS4 satip Xbox Series S almak mantıklı mı?

qua21

Centipat
Daha fazla  
Meslek
sanayi lordu
Daha once Xbox'da kullandim PS de iki konsoldada deneyimim var. Ozel oyunlar konusunda da butun PS ozel oyunlari PC'ye cikiyor boyle bakildiginda Xbox daha mantikli ama Series S kullananlarin da fikrini almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha once Xbox'da kullandim PS de iki konsoldada deneyimim var. Ozel oyunlar konusunda da butun PS ozel oyunlari PC'ye cikiyor boyle bakildiginda Xbox daha mantikli ama Series S kullananlarin da fikrini almak istedim.

Series S kullanmıyorum ama mantıklı GTA 6 oynamanın ucuz yollu yöntemi.

series s hem yeni nesil hemde gta6 çıkacak gamepass de var. 8k ps4 etse belki kutu oyun fln vardır daha çok eder. 11kya series s bulursun.

Büyük Üstad Son CD Bükücü Kaptan Kabasakal Kratosun bir lafı vardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pek mantıklı bulmuyorum GTA 6 ya daha var bu süreçte para biriktirilip ikinci el Series X'ya da PS5 alınması taraftarıyım ikinci elde iki konsolda uygun sayılacak fiyatlara satılıyor almak için almayın bence onun haricinde düz Series S alırsanız kullanılabilir alanın 360GB olduğunu unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…