B Birkan Kaya Hectopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 52 22 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar Vatan'dan PS4 aldım, Eurasia garantili ben PS4 satmayı düşünüyorum. Alacak kişiye PS4'den çıkan garanti belgesiyle satsam Vatan garanti belgesini vermesem PS4'e bir şey olursa mesela Sony dükkanına götürünce sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2019
Arkadaşlar Vatan'dan PS4 aldım, Eurasia garantili ben PS4 satmayı düşünüyorum. Alacak kişiye PS4'den çıkan garanti belgesiyle satsam Vatan garanti belgesini vermesem PS4'e bir şey olursa mesela Sony dükkanına götürünce sıkıntı çıkar mı?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.942 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2019 #2 Çıkar. Çünkü içinde olan garanti belgesinde tarih yazmıyor. Alım tarihini bilmeleri gerekir. Vatan şubesine gidip tekrar çıkarttırabilirsin.
Çıkar. Çünkü içinde olan garanti belgesinde tarih yazmıyor. Alım tarihini bilmeleri gerekir. Vatan şubesine gidip tekrar çıkarttırabilirsin.