Çözüldü PS4 save dosyaları PS5'te çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr.HungryUser

Hectopat
Daha fazla  
Yeni PS4'ten PS5'e geçiş yaptım ve 2 oyunumu savelerimi kaybetme korkusundan PS5 sürümüne upgrade satın almıyorum. Çünkü çok emeğim var bu oyunlar Uncharted 4 ve Spider-Man 2018 PS5'e upgarde etsem PS4 savelerim silinir mi? Akatarma yaptım PS4 versiyonlarında sıkıntı yaşamıyorum ama upgrade yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PS4 ten PS5'e veri aktarımı yaptıysan eski saveyi oyun sana soruyor kullanmak istiyor musun diye bende öyle olmustu.
PS4 ten PS5'e veri aktarımı yaptıysan eski saveyi oyun sana soruyor kullanmak istiyor musun diye bende öyle olmustu.

Peki her oyunda mı? Bir de ben çoktan PS4 versyonla oynadım PS5'te gene çalışır mı?

Bir de her oyunda öyle bir seçenek çıkıyor mu?

Dying Light 2'yi PS4'de bitirmiştim, PS5'de yeniden başlamak zorunda kaldım. PS4'de Far Cry 6 ilerlemem vardı, PS5'de baştan başladı. GTA V için baştan başlamam gerekti. Battlefield 2042, Destiny 2, GTA Online, Borderlands 3 ilerlemelerim PS5'e direkt geçti. Fallout 4 için "PS4'de PS Plus bulut save kullanın PS5'e bu yöntemle save aktarabilirsiniz" gibisinden bir şey demişti.

Sonuç olarak oyundan oyuna değişiklik gösterebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı