xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 10 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar cihazı sıfırladım kolu bağladım PS tuşuna basıyorum mavi ışık yanıp sönüyor yine turuncu oluyor çalışmıyor.
Arkadaşlar cihazı sıfırladım kolu bağladım PS tuşuna basıyorum mavi ışık yanıp sönüyor yine turuncu oluyor çalışmıyor.
Mr. Beast Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 268 Çözümler 2 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 Kolu kablo ile şarja tak oyun oyna sonra tanımış iken kabloyu çek kablosuz bağlanması gerek olmazsa yazın 2. yolu yazayım.
Kolu kablo ile şarja tak oyun oyna sonra tanımış iken kabloyu çek kablosuz bağlanması gerek olmazsa yazın 2. yolu yazayım.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 10 Eylül 2022 #3 Mr. Beast dedi: Kolu kablo ile şarja tak oyun oyna sonra tanımış iken kabloyu çek kablosuz bağlanması gerek olmazsa yazın 2. yolu yazayım. Genişletmek için tıkla... Dostum cihazın açılması için kolu görmesi lazım kolu görmediği için oyun oynama yerine gelemiyorum.
Mr. Beast dedi: Kolu kablo ile şarja tak oyun oyna sonra tanımış iken kabloyu çek kablosuz bağlanması gerek olmazsa yazın 2. yolu yazayım. Genişletmek için tıkla... Dostum cihazın açılması için kolu görmesi lazım kolu görmediği için oyun oynama yerine gelemiyorum.
Mr. Beast Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 268 Çözümler 2 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 xanax32 dedi: Dostum cihazın açılması için kolu görmesi lazım kolu görmediği için oyun oynama yerine gelemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablo ile olmuyor mu ?
xanax32 dedi: Dostum cihazın açılması için kolu görmesi lazım kolu görmediği için oyun oynama yerine gelemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablo ile olmuyor mu ?
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 10 Eylül 2022 #5 Mr. Beast dedi: Kablo ile olmuyor mu ? Genişletmek için tıkla... Olmuyor turuncu ışık yanıyor PS düğmesine basıyorum mavi ışık yanıp sönüyor sonra yine turuncu oluyor.
Mr. Beast dedi: Kablo ile olmuyor mu ? Genişletmek için tıkla... Olmuyor turuncu ışık yanıyor PS düğmesine basıyorum mavi ışık yanıp sönüyor sonra yine turuncu oluyor.
Mr. Beast Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 268 Çözümler 2 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #6 xanax32 dedi: Olmuyor turuncu ışık yanıyor PS düğmesine basıyorum mavi ışık yanıp sönüyor sonra yine turuncu oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç karşılaşmadım ben çözemeyeceğim herhalde
xanax32 dedi: Olmuyor turuncu ışık yanıyor PS düğmesine basıyorum mavi ışık yanıp sönüyor sonra yine turuncu oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç karşılaşmadım ben çözemeyeceğim herhalde