A alperen67672 Zeptopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Merhaba ben PS4'ümü sıfırlamak istiyorum ancak FIFA ve EA verilerim gider mi bilmiyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2023
Merhaba ben PS4'ümü sıfırlamak istiyorum ancak FIFA ve EA verilerim gider mi bilmiyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
500 KİLO NASUS MAİN Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antebin Hamamları CEO 7 Şubat 2023 #2 Cloud'da kayıtlıysa bir şey olacağını sanmıyorum hocam.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 7 Şubat 2023 #3 Hocam yanlış bilmiyorsam Origin bağlantısı istiyor FIFA. Bu yüzdende gitceğini zannetmiyorum.
A alperen67672 Zeptopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #4 Terrlian dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam Origin bağlantısı istiyor FIFA. Bu yüzdende gitceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an sıfırlıyorum bakalım ne olacak 500 KİLO NASUS MAİN dedi: Cloud'da kayıtlıysa bir şey olacağını sanmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam şu an sıfırlıyorum bakalım ne olacak. Son düzenleme: 7 Şubat 2023
Terrlian dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam Origin bağlantısı istiyor FIFA. Bu yüzdende gitceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an sıfırlıyorum bakalım ne olacak 500 KİLO NASUS MAİN dedi: Cloud'da kayıtlıysa bir şey olacağını sanmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam şu an sıfırlıyorum bakalım ne olacak.