Çözüldü PS4 sisteme HDMI ile bağlanabilir mi?

• Konuyu başlatan SKVH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 548
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SKVH

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 2 gün önce DVI kablosu almaya karar verdim ama sizlere sormadan almak istemedim. Benim düşüncem, 2 tane kablo lazım bana, HDMI ve DVI. DVI giriş ucunu kasaya, diğer ucunu ise monitore bağlayacağım. Sonra HDMI kablosunu PS4'e diğer ucunu kasaya bağlamayı düşünüyorum ama böyle yaparsam ekran kartına zarar verebilirim diye düşünmekteyim, sizce olur mu böyle? YouTube'da bayağı bir araştırma yaptım fakat demek istediğim şeyi hiç kimse denememiş veya çekmemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Oynarsın hem PC hem PS bağlı olunca da input 1 input 2 diye channel değiştirip hangisi lazımsa seçebilirsin monitör üstündeki butonlardan.

Kablosuyla PC'ye bağlanıyor DualShock4 Steam için herhangi bir 3. parti uygulamaya gerek yok diye biliyorum denersin. Olmazsa DualShock 4 için uygulamalar mevcut en kötü bir tanesini yüklersin.

Hay sonunda anladık birbirimizi )) demek istediğim buydu işte hocam dediğiniz gibi yaparsam monitörden oynayabilir miyim? Ve benim bilgisayarda Bluetooth maalesef yok yine de adaptör almam lazım mı? Ne de olsa PS4'e bağlanılıyor DualShock 4

Oynarsın hem PC hem PS bağlı olunca da input 1 input 2 diye channel değiştirip hangisi lazımsa seçebilirsin monitör üstündeki butonlardan.

Kablosuyla PC'ye bağlanıyor DualShock4 Steam için herhangi bir 3. parti uygulamaya gerek yok diye biliyorum denersin. Olmazsa DualShock 4 için uygulamalar mevcut en kötü bir tanesini yüklersin.

Çözüm
Çok teşekkür ederim hocam zaman ayırdığınız, yardımcı olduğunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…