PS4 sistemi başlatılamıyor hatası nasıl çözülür?

wd006

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba PS4 sistemimi açarken “PS4 sistemi başlatılamıyor. DualShock 4 cihazını USB ile bağlayıp PS tuşuna basın” hatası alıyorum. USB'ye güncelleme dosyasını indirdim fakat cihaz sabit diskte sistemi bulamıyor. Bu yüzden güvenli modda sadece “PS4 sistemini sıfırla ve yeniden kur” seçeneği aktif görünüyor. Yeni bir disk olarak görüyor. Sıfırlamadan çözmenin yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba PS4 sistemimi açarken “PS4 sistemi başlatılamıyor. DualShock 4 cihazını USB ile bağlayıp PS tuşuna basın” hatası alıyorum. USB'ye güncelleme dosyasını indirdim fakat cihaz sabit diskte sistemi bulamıyor. Bu yüzden güvenli modda sadece “PS4 sistemini sıfırla ve yeniden kur” seçeneği aktif görünüyor. Yeni bir disk olarak görüyor. Sıfırlamadan çözmenin yolu yok mu?

Sorunu çözdüm ve güncelleme yaptım olmadı ama nasıl çözdüğümü de söyleyeceğim. Bu adımları takip edin.

1. Açma tuşuna bip sesi gelene kadar basılı tutun.
  2. Daha sonra kolu bağlayarak PS tuşuna basınız.
  3. Çıkan ayarlarda orada 6. sıfırla var ona basarak PS4 sıfırlanacak ve sorun çözülecektir.

PS4 sıfırlayarak bu işi çözdüm ve oyunlarımda gitti ama PS4 düzeldi yani açıldı. İnşallah böyle bir şey bir daha olmaz.

Aynı sorunu yaşadım, tüm yöntemleri denedim ama hep güvenli moda tekrar attı en son sıfırlayıp çözmüştüm, bu sorun genellikle elektrik kesintilerinde oluyor, veri kaybı yaşandığı için güvenli moda atıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı