PS4 Siyah Ekran Sorunu

Nonomsa

Centipat
Yer
emeriga
Merhabalar nasılsınız iyisinizdir inşallah. Geçen hafta PS'de oyun oynamak için açtım açılıp siyah ekran gelip kapandı. Tam kapanma değil kollar kapanır TV'yle bağlantıyı kesti beyaz ışık yanıyor PS'den ses gelmiyor kolların PS tuşuna bassan da işe yaramıyor hiçbir şey yapamıyorsun PS'ye o anda. Dün 2 kez oldu oynuyorum oynuyorum 2'sinde de kendini kapatırken PS Store'ye giriyordum hep takılmak için hep de o anda kapanıyor ama oyun oynayıp kapatıyorum oyunu sonra PS Store'de oluyor şu an YouTube'deyim bir şey olursa düzenleme yaparım kendini o değişik moda aldığında CD falanda çıkarttırmıyor beyaz ışık yanıyor PS'yi alalı 4 yıl oldu tertemiz kullandım. Geçen hafta güvenli moddan sıfırlamak zorunda kaldım ama geçen hafta hiç açılmıyordu geçen hafta basıyorum açmaya, bugünün kapandığı halle aynı oluyor anlatabildim mi bilmiyorum ☺ teşekkür ederim.

İyiyiz abi teşekkürler. Playstation'ın hava alması için yeterli alan var mı bi' bakar mısın?

İyiyiz abi teşekkürler. PlayStation'ın hava alması için yeterli alan var mı bir' bakar mısın?

İlk kapanmada hava alan yer değildi 2.yerde hava alan yere koydum gene kapandı.(dün yaşadım bunları)
Ek olarak: Geçen haftalarda aynı olayı yaşadım fakat hiç açılmadan oluyordu bulundugu yer ise hava almayan yerdeydi güvenli moddan sıfırladım 7.50sürümünü kurdum.

Sinyal yok mu diyor televizyon yoksa sinyal alıyor ama siyah ekran mı?
Bir de başka bir kabloyla denedin mi? Ya da başka bir monitörde? Beyaz ışık sorunsuz çalıştığını gösterir çünkü.

Sinyal yok mu diyor televizyon yoksa sinyal alıyor ama siyah ekran mı?
Bir de başka bir kabloyla denedin mi? Ya da başka bir monitörde? Beyaz ışık sorunsuz çalıştığını gösterir çünkü.

Sinyal yok diyor ama TV'den desem de neden CD'yi çıkarttırmıyordu.
Başlarda hdmı görüntü verdiğinden bence hdmı veya tvden değil
Hocam biri cevap verse
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
gene oldu ;(
@NFurkan hocam beğenipde yazmamak yakışıyor mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…