Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 30 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar selam. Sadece GTA 5 ve Forza tarzı oyunlar için alacağım. Başka bir cihaz önerisi yapmayın. Sadece bu cihazı beğendim. Sizce alınır mı?
Arkadaşlar selam. Sadece GTA 5 ve Forza tarzı oyunlar için alacağım. Başka bir cihaz önerisi yapmayın. Sadece bu cihazı beğendim. Sizce alınır mı?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 30 Ağustos 2024 #2 Taeones dedi: Arkadaşlar selam. Sadece GTA 5 ve Forza tarzı oyunlar için alacağım. Başka bir cihaz önerisi yapmayın. Sadece bu cihazı beğendim. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... 30 FPS çok akıcı değil bence alınmaz.
Taeones dedi: Arkadaşlar selam. Sadece GTA 5 ve Forza tarzı oyunlar için alacağım. Başka bir cihaz önerisi yapmayın. Sadece bu cihazı beğendim. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... 30 FPS çok akıcı değil bence alınmaz.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 30 Ağustos 2024 #3 Promos dedi: 30 FPS çok akıcı değil bence alınmaz. Genişletmek için tıkla... Geçen arkadaşlarımla beraber oynadığım da daha fazla fps veriyordu açıkçası. Daha fazla vermesi gerekmiyor muydu?
Promos dedi: 30 FPS çok akıcı değil bence alınmaz. Genişletmek için tıkla... Geçen arkadaşlarımla beraber oynadığım da daha fazla fps veriyordu açıkçası. Daha fazla vermesi gerekmiyor muydu?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 30 Ağustos 2024 #4 Taeones dedi: Geçen arkadaşlarımla beraber oynadığım da daha fazla FPS veriyordu açıkçası. Daha fazla vermesi gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... PS5 PS4 ve Pro haricinde çoğu oyunda 60 alamazsınız.
Taeones dedi: Geçen arkadaşlarımla beraber oynadığım da daha fazla FPS veriyordu açıkçası. Daha fazla vermesi gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... PS5 PS4 ve Pro haricinde çoğu oyunda 60 alamazsınız.
Darknight31 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox one s all digital 1tb Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 Taeones dedi: Arkadaşlar selam. Sadece GTA 5 ve Forza tarzı oyunlar için alacağım. Başka bir cihaz önerisi yapmayın. Sadece bu cihazı beğendim. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır ama Forza PlayStation'da yok Xbox'da var. Taeones dedi: Geçen arkadaşlarımla beraber oynadığım da daha fazla FPS veriyordu açıkçası. Daha fazla vermesi gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... 30 FPS bilgisayardakinden daha akıcı gözüküyor ondandır.
Taeones dedi: Arkadaşlar selam. Sadece GTA 5 ve Forza tarzı oyunlar için alacağım. Başka bir cihaz önerisi yapmayın. Sadece bu cihazı beğendim. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır ama Forza PlayStation'da yok Xbox'da var. Taeones dedi: Geçen arkadaşlarımla beraber oynadığım da daha fazla FPS veriyordu açıkçası. Daha fazla vermesi gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... 30 FPS bilgisayardakinden daha akıcı gözüküyor ondandır.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 30 Ağustos 2024 #6 Bir de önermeyin demişsiniz ama PS5 yada Xbox daha mantıklı oluyor dediğiniz oyunlar için.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 30 Ağustos 2024 #7 Darknight31 dedi: Alınır ama Forza PlayStation'da yok Xbox'da var. 30 FPS bilgisayardakinden daha akıcı gözüküyor ondandır. Genişletmek için tıkla... Anladım, başka oyunlarda var oynadığım Halo tarzında vs. Promos dedi: Bir de önermeyin demişsiniz ama PS5 yada Xbox daha mantıklı oluyor dediğiniz oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Zaten bir bilgisayarım var fakat çok oyun oynamıyorum. Konsol üzerinden oynamayı seviyorum tercihen.
Darknight31 dedi: Alınır ama Forza PlayStation'da yok Xbox'da var. 30 FPS bilgisayardakinden daha akıcı gözüküyor ondandır. Genişletmek için tıkla... Anladım, başka oyunlarda var oynadığım Halo tarzında vs. Promos dedi: Bir de önermeyin demişsiniz ama PS5 yada Xbox daha mantıklı oluyor dediğiniz oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Zaten bir bilgisayarım var fakat çok oyun oynamıyorum. Konsol üzerinden oynamayı seviyorum tercihen.
Darknight31 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox one s all digital 1tb Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #8 Taeones dedi: Anladım, başka oyunlarda var oynadığım Halo tarzında vs. Genişletmek için tıkla... Halo da yok PlayStation'da bence en mantıklısı Xbox One S almak ben şu an kullanıyorum sorun yok.
Taeones dedi: Anladım, başka oyunlarda var oynadığım Halo tarzında vs. Genişletmek için tıkla... Halo da yok PlayStation'da bence en mantıklısı Xbox One S almak ben şu an kullanıyorum sorun yok.
Kaos1212 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 30 Ağustos 2024 #9 Taeones dedi: Arkadaşlar selam. Sadece GTA 5 ve Forza tarzı oyunlar için alacağım. Başka bir cihaz önerisi yapmayın. Sadece bu cihazı beğendim. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Aslında alınır ama biraz daha koyup 4 Pro almak bence daha mantıklı.
Taeones dedi: Arkadaşlar selam. Sadece GTA 5 ve Forza tarzı oyunlar için alacağım. Başka bir cihaz önerisi yapmayın. Sadece bu cihazı beğendim. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Aslında alınır ama biraz daha koyup 4 Pro almak bence daha mantıklı.
Darknight31 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox one s all digital 1tb Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #10 Kaos1212 dedi: Aslında alınır ama biraz daha koyup 4 Pro almak bence daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 4 Pro yerine Series S daha mantıklı değilmi sizce de.
Kaos1212 dedi: Aslında alınır ama biraz daha koyup 4 Pro almak bence daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 4 Pro yerine Series S daha mantıklı değilmi sizce de.