PS4 Slim 2024 yılında alınır mı?

Taeones

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air M1, 2020 - 16 GB
Meslek
Lisans Öğrencisi
Arkadaşlar selam. Sadece GTA 5 ve Forza tarzı oyunlar için alacağım. Başka bir cihaz önerisi yapmayın. Sadece bu cihazı beğendim. Sizce alınır mı?

30 FPS çok akıcı değil bence alınmaz.
Geçen arkadaşlarımla beraber oynadığım da daha fazla fps veriyordu açıkçası. Daha fazla vermesi gerekmiyor muydu?

Arkadaşlar selam. Sadece GTA 5 ve Forza tarzı oyunlar için alacağım. Başka bir cihaz önerisi yapmayın. Sadece bu cihazı beğendim. Sizce alınır mı?

Alınır ama Forza PlayStation'da yok Xbox'da var.

Geçen arkadaşlarımla beraber oynadığım da daha fazla FPS veriyordu açıkçası. Daha fazla vermesi gerekmiyor muydu?

30 FPS bilgisayardakinden daha akıcı gözüküyor ondandır.

Bir de önermeyin demişsiniz ama PS5 yada Xbox daha mantıklı oluyor dediğiniz oyunlar için.

Alınır ama Forza PlayStation'da yok Xbox'da var.

30 FPS bilgisayardakinden daha akıcı gözüküyor ondandır.
Anladım, başka oyunlarda var oynadığım Halo tarzında vs.

Bir de önermeyin demişsiniz ama PS5 yada Xbox daha mantıklı oluyor dediğiniz oyunlar için.
Zaten bir bilgisayarım var fakat çok oyun oynamıyorum. Konsol üzerinden oynamayı seviyorum tercihen.

Aslında alınır ama biraz daha koyup 4 Pro almak bence daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…