PS4 Slim 500GB tek kol alınır mı?

O tarafından düşününce de mantıken PC daha mantıklı bende FIFA oynuyorum 2025'i daha dün aldım Epic ten kolla oynuyorum. PS5 almanız mantıklı ama 4 bu devirde hiç değil.

Vallahi hocam ailecek oynadığımız için monitörden oynamak çok iyi bir seçenek değil ekran yansıtma falan da gecikmeli veya kalitesiz olur çıkmaza soktunuz beni.

Vallahi hocam ailecek oynadığımız için monitörden oynamak çok iyi bir seçenek değil ekran yansıtma falan da gecikmeli veya kalitesiz olur çıkmaza soktunuz beni.

Hocam alsanız bile kaç yıllık konsol uzun ömürlü olmaz. Bence PS5 almaya çalışın. Ama illa PS4 alacağım diyorsanız da 10 bin gibi fiyatlar çok itopik. Sakın vermeyin.

Eklemeyi unutmuşum oyunları ile birlikte 10-11 bin TL oyunlarda sıfır CD'li GTA 5 God of War Uncharted 4 falan var. Oyunla almayı düşünmüyorum tek soru 1 kol ile bu kadar fiyat farkı normal mi?

Eğer orijinal kol ise normal. Oyunları almanıza gerek yok. Ciddili çevrenizde oyun oynamaya meraklı insanlar yoksa 2. kolu almaya da gerek yok.

Artık PS4 hiçbir şekilde alınmaz ben daha geçen ay PS4 Pro çift kolu 7500'e zor sattım alınmaz.

Uyguna vermişsiniz. PS4 Pro'ların piyasası garip bir şekilde yok. Pro'lar garip şekilde fahiş fiyatlara satılıyor ve ucuza satılanlara da insanlar sıcak bakamıyor sıkıntısı falan mı var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…