PS4 Slim 8000 TL'ye alınır mı?

2 yıl devam etme işi yalan hocam eski nesilin ömrü bitti Spider-Man 2 cıkmayacak FIFA'lar cıkıyor desen yeni nesil sürümü değil.

O zaman güzel bir tercih diyebiliriz exc oyunlar fazlasıyla iyi.

2 yıl devam etme işi yalan hocam eski nesilin ömrü bitti Spider-Man 2 cıkmayacak FIFA'lar cıkıyor desen yeni nesil sürümü değil.
Birdaha söylemek istiyorum,dediğiniz doğru olsa bile oyun kültürüne baya uzağım,okurum araştırırım videolarını izlerim ama oynama fırsatım olmuyo,Şuan GTA5 hikayesini bitirmeye çalışıyorum,bu bitsin RDR2 botirmeye çalşıcam.Ondan sonra RE 8,sonra ise PS Plus alıp ordaki oyunları oynamahı planlıyorum,TLOU,GoW, Spiderman,Spiderman:MM,Uncharted,Far Cry,Yakuza,RE serileri,AC oyunları,ve şuan aklıma gelmeyen oynaya bileceğim bir sürü oyun var ve birdaha hatırlatayımki bunların hiçbirini bugüne kadar oynamadım.

bence 7k civarı yapar bu ekonomide fazla fiyat yazıyorlar

Yani benkmde aklıma Xbox alıp Game Pass alıp keyfima bakmak verdı ama ülkemde Xbox konsolları pek satılmıyo,bulunmuyor,ne sıfırı nede 2.eli.Hemde bugüne kadar beklettiöim PS Exc pyunlarıda varken tercihi Sonyden yana kullandım.Niye PS5 olmadığınıda anlattım

Oynayın hocam oynayın zaten her şeyin fiyatı artıyor 1 yıl oynar aldığınız fiyattan satarsınız ama o zamanda Series X'ya da PS5 alacaksanız onunda fiyatı artacak beklememek lazım diye söylüyorum.

The Last of Us 1 Uncharted serisi yoktu o yüzden.

Oynayın hocam oynayın zaten her şeyin fiyatı artıyor 1 yıl oynar aldığınız fiyattan satarsınız ama o zamanda Series X'ya da PS5 alacaksanız onunda fiyatı artacak beklememek lazım diye söylüyorum.
Henüz gözlemlediğim kadarıyla ilk zamanlar 20kya satılan PS5ler çip sorunu düzeldiğinden beri 15k altına inmeye başladı,ülkemdede durumlar bu yönde.İln çıkışı 1800 manat olan konsollar şuan GoW Ragnarok,1 Dualsense-li konsol 1350 manat.Resmi bir mağazada yani kullanılmamamış.O yüzden ben dahada ucuzlaşacağını düşünüyorum,hem o zamana PS5 Slimler felan çıkar o yüzden eskilerinin fiyatlarını kısarlar diye düşünüyorum ama yanılıyorda ola bilirim

Türkiye için konuştum Azerbaycan'ı bilemem hocam ama Türkiye'de 15K'ya PS5 yok haberiniz olsun ithalatci en ucuz 18 garantili 22-24 arası.

The Last of Us 1 Uncharted serisi yoktu o yüzden.
Bende ilk tercihimi Extradan kullanıyordum ama şimdi Deluxe daha mantıklı geldi.Bizim kura çevirdikte Extra 26 manat,Deluxe 30 manat oluyo yıllığı.Yani arada pek bir fark yok.

Türkiye için konuştum Azerbaycan'ı bilemem hocam ama Türkiye'de 15K'ya PS5 yok haberiniz olsun ithalatci en ucuz 18 garantili 22-24 arası.
Baktım harbiden 20k üstü çoğu.Ben ama zamanında 13 12 klara düştüğünü hatırlıyorum."Ampül" devreye girdi sanırsam.En ucuzu bu sanırsam

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230716_170345_Chrome.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…