PS4 Slim alınır mı yoksa PS4 Pro beklenmeli mi?

Lordofstudents11

Hectopat
Playstation almayı düşünüyorum ama nereye baktıysam Pro stokları bitmiş. God of War ile birlikte Slim modeli var. Sizce Slim mi almalıyım PS4 Pro'nun stoklara girmesini mi beklemeliyim ?

NOT: Hiçbir Playstation'a sahip değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de PS4 Pro almayı düşünüyordum. İnternette testlere baktım. Örnek olarak 'Detroit: Become Human' oyununda, kalabalık ortamlarda FPS değerleri PS4 Slim modelinde 20 seviyelerinde geziyor ancak PS4 Pro modelinde FPS düşmüyor. Bence ileri tarihlerde çıkacak oyunlarda (The Last of Us 2, Death Stranding vb.) PS4 modelinin 30'a sabit olacağını düşünmüyorum. Zaten Sony PS5'in 2021'de geleceğini söyledi. Ben beklemeyi tercih ediyorum. Başkalarının da fikirlerini öğrensem iyi olur.

Tamamiyle tercih sana kalmış. 4K bir televizyon veya monitörün varsa zaten Pro almalısın. Yoksa da elinde eğer paran varsa almanı gene öneririm. Belli oyunlarda grafikler sanki göze daha hoş yumuşak geliyor. Şahsen ben geçen hafta slim modelini aldım gayet memnunum.

Monitör veya televizyonun 4K değil ise Pro almaya gerek yok.

Ah seni gidi cahil. Yakaladim seni.

Pro'yu HD READY bir TV'de bile kullanabilirsin. Monitorun 4K olmasi zorunlu degil.

Mesela TV 1080P. PRO ise oyunu 4K'da calistiriyor. Sen zaten panelin 4K olmadigi icin 4K goremeyeceksin ama 1080P'de cok daha yuksek AA goreceksin. +Rapor.

Bence almisken Pro alinmali. Slim'in modasi gecti. Icinde ki GPU cok eski. 300-500 fazla ver Pro al.

Bu zamanda 300-500tl az para değil ve bana göre gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…