Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 16 Mayıs 2021 #21 Akif dedi: Hayır yapamazsın. Yeni HDD taksan bile yüklü olan son sürümü yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam peki kırık sürüme Netflix kurulur mu? Kurarsam korsanlar hesabı çalabilir mi?
Akif dedi: Hayır yapamazsın. Yeni HDD taksan bile yüklü olan son sürümü yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam peki kırık sürüme Netflix kurulur mu? Kurarsam korsanlar hesabı çalabilir mi?
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 16 Mayıs 2021 #22 Ella Freya dedi: Sağ olun hocam peki kırık sürüme Netflix kurulur mu? Kurarsam korsanlar hesabı çalabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bunar oyun aleti Netflix'i başka yerden izlersiniz, ama video oynatmak serbest o yüzden dizileri indirip açabilirsiniz.
Ella Freya dedi: Sağ olun hocam peki kırık sürüme Netflix kurulur mu? Kurarsam korsanlar hesabı çalabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bunar oyun aleti Netflix'i başka yerden izlersiniz, ama video oynatmak serbest o yüzden dizileri indirip açabilirsiniz.
oyuncu1233 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 443 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #23 Son bir şey soracağım ben genelde Detroit Become Human gibi oyunlar oynayacağım bunun için PS 4 Slim mantıklımı.
Son bir şey soracağım ben genelde Detroit Become Human gibi oyunlar oynayacağım bunun için PS 4 Slim mantıklımı.
2 244756 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1.119 Çözümler 5 16 Mayıs 2021 #24 oyuncu1233 dedi: Son bir şey soracağım ben genelde Detroit Become Human gibi oyunlar oynayacağım bunun için PS 4 Slim mantıklımı. Genişletmek için tıkla... mantıklı bro
oyuncu1233 dedi: Son bir şey soracağım ben genelde Detroit Become Human gibi oyunlar oynayacağım bunun için PS 4 Slim mantıklımı. Genişletmek için tıkla... mantıklı bro
wd0203 Femtopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 74 17 Mayıs 2021 #25 Ella Freya dedi: Sağolun hocam peki kırık sürüme Netflix kurulur mu? Kurarsam korsanlar hesabı çalabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kurulur. Ben kullanıyorum kırık sürümde netflix ve youtube. Ayrıca her sürüm kırılmaz 7.55 ve altı kırılır. Ne kadar düşük sürümlü bulursanız o kadar iyi ayrıca. Çünkü kırma konusunda sürüm çok önemli.
Ella Freya dedi: Sağolun hocam peki kırık sürüme Netflix kurulur mu? Kurarsam korsanlar hesabı çalabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kurulur. Ben kullanıyorum kırık sürümde netflix ve youtube. Ayrıca her sürüm kırılmaz 7.55 ve altı kırılır. Ne kadar düşük sürümlü bulursanız o kadar iyi ayrıca. Çünkü kırma konusunda sürüm çok önemli.