İnternette her yerde hatanın birkaç farklı yolla çözümü iddia edilse de en güncel yazılımı kullandığım halde ve daha dün sıfır SSD ile kurulum yaptığım halde halen aynı hatayı alıyorum. Konsolun ısınmasından kaynaklı olma ihtimali var mıdır yoksa yazılımsal/donanımsal bir problem midir?
Sürüm 12.00 olduğu için Jailbreak yapmam imkansız ama acaba kırık PS'de bu sorunu yaşayan var mı aydtınlatırsanız sevinirim.
Uygulamalara girdiğimde herhangi bir problem çıkarmadı(Amazon prime, Spotify)
Ama iki tane oyuna girdim
Blade Runner demo(6-7dakika oynattı dondu ve bu hata kodunu verdi)
Fall Guys(sadece oyunu açtı oyun atamaya çalıştığımda bu hatayı verdi yine)
Uygulamalara girdiğimde herhangi bir problem çıkarmadı(Amazon prime, Spotify)
Ama iki tane oyuna girdim
Blade Runner demo(6-7dakika oynattı dondu ve bu hata kodunu verdi)
Fall Guys(sadece oyunu açtı oyun atamaya çalıştığımda bu hatayı verdi yine)
Hocam safe mode girebilirmisin,girmeden önce disc ve usb varsa onlari cikart,safe mode gir,girdikten sonra rebuild database (veri tabanını yeni olustur secenegi) bölümüne gir ortadaki islemi yap bittikten sonra tekrar dene oyunları.
Hocam safe mode girebilirmisin,girmeden önce disc ve usb varsa onlari cikart,safe mode gir,girdikten sonra rebuild database (veri tabanını yeni olustur secenegi) bölümüne gir ortadaki islemi yap bittikten sonra tekrar dene oyunları.
Hocam onu da denedim PS sitesinden rehbere bakıp ama nafile ondan sonra da ise yaramadı. Topyekün sorunu düzelten hiç bir kaynak da bulamadım malesef çok sacma
bir durum SSD aldım o kadar duzelir umuduyla yine ise yaramadı.