PS4 Slim Days Gone FPS düşmesi

Yer
İstanbul
Geçenlerde Uncharted 4 bitirdim hiç yaşamadım. Ancak bugün Days Gone başladım motorla giderken FPS düşüyor sanki normal mi oyundan kaynaklı bir durum mu yoksa konsoldan mıdır? Ara sıra bıçak atarken vs buglar oluyor onlara lafım yok FPS olayına takıldım.
1TB Slim kasa sahibiyim. 550GB boş alan var.

Hocam aynı sorun bende de var. Oyunla alakalı sanırım Pro'da kastığını da duymuştum.

İlk çıktıgında ciddi FPS sorunları vardı konsolunuz kırık mı kırıksa oyununuz ilk sürümlerden olabilir son sürümlerde FPS sorunu büyük ölçüde düzeldi diye biliyorum.

Oyunda hala optimizasyon sorunları var. Uncharted 4, God of War, Horizon Zero Dawn, Final Fantasy 7 remake gibi baştan sona akıcı değil. Yapımcı optimizasyonu tam sağlayamadı öyle devam etti. Bence çok takılma keyfine bak. Bir sürü zombie peşindeyken mesela kasma yok ama motorla gezerken var ne kadar garip değil mi. Ben başta optimizasyon sorunları var olduğunu bilerek oynadım rahatsızlık vermedi. Ek olarak devam oyunu gelse çok iyi olurdu sonunda sürpriz bir durum vardı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…