PS4 Slim düşük FPS veriyor

Adulbul

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 ay önce PS4 Slim aldım 2.el temizliği macun falan hepsi yeni yapıldı. Fakat AC Valhalla, Spider-Man miles morales God of War gibi oyunlarda 30 FPS vermesi gerekirken yoğun ortamlarda 25-28 FPS veriyor. Çok gözümü rahatsız ediyor. Normal midir acaba?

Öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 ay önce PS4 Slim aldım 2.el temizliği macun falan hepsi yeni yapıldı. Fakat AC Valhalla, Spider-Man miles morales God of War gibi oyunlarda 30 FPS vermesi gerekirken yoğun ortamlarda 25-28 FPS veriyor. Çok gözümü rahatsız ediyor. Normal midir acaba?

(Ya başka bir şey soracağım FPS değerini nasıl görüyorsun) bence 3 - 5 FPS oynaması normal hem.

Normaldir. Bu FPS düşüşlerinin önüne geçmeniz artık biraz zor. Özellikle Miles Morales, Valhalla gibi güncel ve ağır oyunların PS4 Slim gibi bir cihazda yoğun ortamda 2-3 FPS kayıpla çalışması normaldir diyebiliriz. Ek olarak verebileceğim tavsiye ise depolama alanınızı iyi yönetmenizdir.

Eğer depolama fazla dibine kadar doluysa cihazı kastırabilir, oyunlarda FPS düşüşü yaratabilir.

(Ya başka bir şey soracağım FPS değerini nasıl görüyorsun) bence 3 - 5 FPS oynaması normal hem.

Gözümle hesap ediyorumve ayrıca PS4 Slim AC Valhalla gameplayvideolarını açtım normal mi değil mi diye onlarda FPS dalgası 30 da sabit kalıyor sanırım cihaz ısınıyor diye FPS düşüyor urfa sıcağına dayanamıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı