PS4 Slim sahibiyim cihazı alalı 1 ay oldu aldım ilk hafta cihaz fazda ısınıyor sanıp garantiye yollamıştım ama servis hızlı kurdunuz için yazılımsal hata oluştu dedi bizde sıfırladık ve tekrardan kurduk cihazı dediler ve donanımsal herhangi bir sorun bulamadık dediler. Bunu söylememin nedeni cihaz sorunsuz çalışıyor. Oyunlarda arada sırada nadiren FPS düşmesi yiyorum. Onun dışında herhangi bir sorun yok. Tek bir şey var o da sorun mu degil mi bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
PS4'de cihaz prize takılı ve çalışıyor olsa da veya kapalı ve prizden fişini çekmiş de olsam cihazdan garip sesler geliyor. Bu sese örnek olarak şunu söyleyebillirim, televizyonlar kapalıyken elektirik akımı geçti için çıkardığı seslerin aynısı çıkıyor. Ama bu sorun PS4'deki elektirik akımı yüzünden mi yoksa ısındı için genleştiğinden mi veya benim bilmediğim bir sorun yüzünden mi bilmiyorum. Sizin PS4'ler de böyle ses çıkarıyor mu ve eğer çıkarmıyorsa benim cihaz neden böyle sesler çıkarıyor sizce?
Ve cihazla dün gece oynadıktan sonra kapadım ve yerine koydum. Fişini prizden çektikten bir süre sonra. Biraz yüksek sesle pat diye ses geldi. Ben de konsolu açtım o sesten sonra düzgün bir şekilde sorunsuz açıldı ve oyun da oynadım o sesten sonra kontrol etme amaçlı ama herhangi bir sorun görmedim. Sizce bu sorun neden oluyor lütfen bana yardımcı olun.
Şimididen bana yardım eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim
İlk versiyon PS4'lerde bu sorunu görmüştüm çalışmada sorun yoksa plastik aksamın genleşmesinden kaynaklanıyor eskiden cihazlar çoğunlukla vida ile birleştiriliyordu artık tırnaklı birleştirme olduğu için ani ısı yükselmeleri ve düşüşleri bu duruma sebep olabiliyor... Ayrıca cihaz yeni alındı ise psikolojik olarak en küçük çıtlama sesi bile bomba patlamış etkisi yaratacaktır sizde .