donttouch Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 395 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #11 Maalesef kaçırdım. Ben düşünene kadar başkası 2700 e aldı. Dost kazığı olmazdı. Al kullan parasını sonra verirsin demişti. Neyse sağlık olsun artık. Cevaplar için teşekkürler.
Maalesef kaçırdım. Ben düşünene kadar başkası 2700 e aldı. Dost kazığı olmazdı. Al kullan parasını sonra verirsin demişti. Neyse sağlık olsun artık. Cevaplar için teşekkürler.
N Nazim016 Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #12 donttouch dedi: Merhaba arkadaşlar, Bir arkadaşım PS4 Slim 500 GB satıyor. Cihazı görmedim ama iki tane kolu varmış sadece birinin bir tuşunda sorun varmış. Cihazda başka bir sorun yok. Fiyat 2250 diyor. İyi midir? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Pro alinir, cihaz çok isiniyor onuda gozunuzde bulundurun
donttouch dedi: Merhaba arkadaşlar, Bir arkadaşım PS4 Slim 500 GB satıyor. Cihazı görmedim ama iki tane kolu varmış sadece birinin bir tuşunda sorun varmış. Cihazda başka bir sorun yok. Fiyat 2250 diyor. İyi midir? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Pro alinir, cihaz çok isiniyor onuda gozunuzde bulundurun
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 30 Haziran 2022 #13 donttouch dedi: Maalesef kaçırdım. Ben düşünene kadar başkası 2700 e aldı. Dost kazığı olmazdı. Al kullan parasını sonra verirsin demişti. Neyse sağlık olsun artık. Cevaplar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 2700'e alan da yarın ilana koyar 3500'den. Sağlık olsun.
donttouch dedi: Maalesef kaçırdım. Ben düşünene kadar başkası 2700 e aldı. Dost kazığı olmazdı. Al kullan parasını sonra verirsin demişti. Neyse sağlık olsun artık. Cevaplar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 2700'e alan da yarın ilana koyar 3500'den. Sağlık olsun.