İbrhm001 Femtopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Herkese iyi forumlar. PS4 Slim 500GB elimde var ancak alan yeterli olmuyor ben de bir harici disk almak istedim. Seagate Game Drive for PS4, 2 TB, Taşınabilir Harici Sabit Disk, PS4 ve PS5 ile uyumlu, STGD2000200 Böyle bir ürün buldum. MediaMarkt'ta 899₺, sizce fiyatına değer mi ve alınacak olsa kalitesi vs nasıl? Yoksa bundan daha ucuza daha iyisini bulur muyum? Öneriniz varsa link atar mısınız?
Herkese iyi forumlar. PS4 Slim 500GB elimde var ancak alan yeterli olmuyor ben de bir harici disk almak istedim. Seagate Game Drive for PS4, 2 TB, Taşınabilir Harici Sabit Disk, PS4 ve PS5 ile uyumlu, STGD2000200 Böyle bir ürün buldum. MediaMarkt'ta 899₺, sizce fiyatına değer mi ve alınacak olsa kalitesi vs nasıl? Yoksa bundan daha ucuza daha iyisini bulur muyum? Öneriniz varsa link atar mısınız?
mertkaya123 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #2 Birkaç yıl önce PS3 cihazıma Teknosa'dan harici disk aldım pek araştırmadım orada zaten yardımcı oldular bir MediaMarkt'a gidip onlara danışın bence.
Birkaç yıl önce PS3 cihazıma Teknosa'dan harici disk aldım pek araştırmadım orada zaten yardımcı oldular bir MediaMarkt'a gidip onlara danışın bence.