1Kuzik1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 PS'yi başlattığımda bir sorun yok, oyuna girip oynadıktan 10 dakika kadar sonra fan sesi başlıyor ve 1 saat falan oynadığımda çok fazla ısınıyor. Bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
PS'yi başlattığımda bir sorun yok, oyuna girip oynadıktan 10 dakika kadar sonra fan sesi başlıyor ve 1 saat falan oynadığımda çok fazla ısınıyor. Bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #2 Fan temizliği ve termal macunun zamanı gelmiş hocam. Artı 0 Eksi
KS KS 1Kuzik1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 ArthurMorgan33 dedi: Fan temizliği ve termal macunun zamanı gelmiş hocam. Genişletmek için tıkla... Fanı ayda bir falan temizliyorum da sadece 2-3 gün gidiyor haftada bir temizlemeye de üşeniyor insan. Termal macunu nereden temin edebilirim? Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 dedi: Fan temizliği ve termal macunun zamanı gelmiş hocam. Genişletmek için tıkla... Fanı ayda bir falan temizliyorum da sadece 2-3 gün gidiyor haftada bir temizlemeye de üşeniyor insan. Termal macunu nereden temin edebilirim?
Menemenmen Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 270 24 Haziran 2023 #4 1Kuzik1 dedi: Fanı ayda bir falan temizliyorum da sadece 2-3 gün gidiyor haftada bir temizlemeye de üşeniyor insan. Termal macunu nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Bence siz yapmayın. Çok dikkat gerektiriyor. Servise gidin onlar yapsınlar. Artı 0 Eksi
1Kuzik1 dedi: Fanı ayda bir falan temizliyorum da sadece 2-3 gün gidiyor haftada bir temizlemeye de üşeniyor insan. Termal macunu nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Bence siz yapmayın. Çok dikkat gerektiriyor. Servise gidin onlar yapsınlar.
KS KS 1Kuzik1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 Menemenmen dedi: Bence siz yapmayın. Çok dikkat gerektiriyor. Servise gidin onlar yapsınlar. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam tavsiyeniz için. Artı 0 Eksi
Menemenmen dedi: Bence siz yapmayın. Çok dikkat gerektiriyor. Servise gidin onlar yapsınlar. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam tavsiyeniz için.