PS4 Slim mi Xbox Series S mi?

Endlast

Decapat
Daha fazla  
Bir konsol almak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Xbox kolunu da hayatımda hiç kullanmadım PS kolu çok kullandım o yüzden biraz tereddüt ediyorum. Ayrıca bilgisayarım var. Yeni TV aldık ve tadını çıkartmak istiyorum.

Bir konsol almak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Xbox kolunu da hayatımda hiç kullanmadım PS kolu çok kullandım o yüzden biraz tereddüt ediyorum. Ayrıca bilgisayarım var. Yeni TV aldık ve tadını çıkartmak istiyorum.

PS4 çok eski, Series S harika bir konsol değil ancak aradaki yaş farkı çok büyük. Ayrıca yeni oyunları PS4 artık almayacak, Series S'e 1 ay içinde alışırsınız.

Sıfırsa ikisi de alınmaz.

Her ikisini de deneyimledim ve sonuç olarak PS ve PS oyunlarının daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

PS4 çok eski, Series S harika bir konsol değil ancak aradaki yaş farkı çok büyük. Ayrıca yeni oyunları PS4 artık almayacak, Series S'e 1 ay içinde alışırsınız.

Series S mantıklı.

Peki Series S alırsam güzel oyun bulma konusunda sıkıntı çeker miyim? PS de zaten kendini kanıtlamış hikaye oyunları var ama Series S de pek göremiyorum.

Butceniz ne hocam
11k max.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı