PS4 Slim mi Xbox Series S mi?

Bandicoot Xbox'a gelmiş miydi? Çok şaşırdım. Ya aslında evet çok merak edersem PC'den Last of Us filan oynarım zaten fazla meraklanırsam. Sanırım Series S alacağım. Yani siz şu anda oyun çeşitliliği konusunda memnunsunuz sanırım.

Memnunum hocam. PC'ye gelen PS oyunları olan ortak hesapları alıyorum çok çüzi fiyatlara satılıyor. 20 TL'ye aldığım TLOU'yu oynuyorum :D
Game Pass kullanıyorum. Zamanında 3 yıllık almıştım. Forza, Call of Duty gibi oyunları oradan oynuyorum. GTA 4 gibi eski oyunlar da çok ucuza satılıyor. 60 liralık oyun Game Pass üyeliğiyle 20 liralara düşüyor. 20 liraya başka ne yapılır ki :D

Benim de Series X'im var soruların varsa sorabilirsin.
Mesela Top 10 Lİst yapsan hangi oyunları koyarsın hocam :)

Memnunum hocam. PC'ye gelen PS oyunları olan ortak hesapları alıyorum çok çüzi fiyatlara satılıyor. 20 TL'ye aldığım TLOU'yu oynuyorum :D
Game Pass kullanıyorum. Zamanında 3 yıllık almıştım. Forza, Call of Duty gibi oyunları oradan oynuyorum. GTA 4 gibi eski oyunlar da çok ucuza satılıyor. 60 liralık oyun Game Pass üyeliğiyle 20 liralara düşüyor. 20 liraya başka ne yapılır ki :D
Xbox içinde Gta 4 hala satılıyor ise ilk alacağım oyunum o olabilir. Steam de çok pahalı Epic Games'de de yok maalesef.

Bu arada tüm herkese teşekkür ederim şuana kadar ki forumda en kısa zamanda en fazla cevap aldığım konu oldu.

Mesela top 10 list yapsan hangi oyunları koyarsın hocam :)

Xbox içinde GTA 4 hala satılıyor ise ilk alacağım oyunum o olabilir. Steam de çok pahalı Epic Games'te de yok maalesef.

Onu vallahi daha önce hiç düşünmedim ama.
1: FH5.
2: Halo.
3: Doom.
4: CoD MW3.
5: Gears of War.
6: Indiana Jones and the Great Circle.

Şimdilik ilk 6 yapalım çünkü nedense hangi oyunu hangi sıraya koyacağım aklıma gelmedi bu arada Series S alacaksan 1 TB al çünkü gerçekten yetmiyor bu arada GTA 4 60 TL.

Son düzenleme:
onu valla daha önce giç düşünmedim ama
İllaki sevdiğiniz aklınızda olan oyunlar vardır be hocam :)

Onu vallahi daha önce hiç düşünmedim ama.
1: FH5.
2: Halo.
3: Doom.
4: CoD MW3.
5: Gears of War.
6: Indiana Jones and the Great Circle.

Şimdilik ilk 6 yapalım çünkü nedense hangi oyunu hangi sıraya koyacağım aklıma gelmedi bu arada Series S alacaksan 1 TB al çünkü gerçekten yetmiyor bu arada GTA 4 60 TL.
Hocam 2.el 1tb bulabilir miyim bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki tahminimce fifayı saymazsak en fazla cihazda 2 tane hikaye oyunu bulunur aynı anda. Çünkü bir oyunu bitirmeden diğerine geçemiyorum.

Hocam sizde müsait olduğunuz bir zamanda Top 10 List yapabilir misiniz?

Son düzenleme:

Hocam 2.el 1TB bulabilir miyim bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki tahminimce FIFA'yı saymazsak en fazla cihazda 2 tane hikaye oyunu bulunur aynı anda. Çünkü bir oyunu bitirmeden diğerine geçemiyorum.

Harici HDD alabilirsin. Oğuz Sasi'nin videosu vardı bunun hakkında ama o bir şeyi beceremiyordu saçmalamıştı videonun bir yerinde :D Harici disk takması da kurması da kolay. Hikaye oyunlarını ona atarsın. Yükleme süresi olarakta ciddi fark yaratmıyor. Ben WD Elements kullanıyorum. Bu diski alırken Xbox için kullanma niyetim yoktu ama HDD'nin içine attığım telefon yedekleme verilerim 2TB için çok gereksiz kaldığı için Xbox'a bağlamıştım.

Hocam 2.el 1tb bulabilir miyim bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki tahminimce fifayı saymazsak en fazla cihazda 2 tane hikaye oyunu bulunur aynı anda. Çünkü bir oyunu bitirmeden diğerine geçemiyorum.

Hocam sizde müsait olduğunuz bir zamanda Top 10 List yapabilir misiniz?
Hocam benim hikayeli oyunlarla pek aram yok ama sevdiklerimden yazayim:
1-Forza Horizon.
2- COD BO6
3- NBA 2K25
4- Forza Motorsport (7 kadar olmasa da pist zevkini çıkarabiliyorum).
5- Flight Simulator.
6- Sniper Elite.
7- Mortal Kombat.
8- Mafia II.
Aklıma daha oyun gelmedi. Listedeki çoğu oyun Gamepass ile oynanabiliyor. COD, Forzalar, Flight Simulator, Sniper.

Son düzenleme:
Harici HDD alabilirsin. Oğuz Sasi'nin videosu vardı bunun hakkında ama o bir şeyi beceremiyordu saçmalamıştı videonun bir yerinde :D harici disk takması da kurması da kolay. Hikaye oyunlarını ona atarsın. Yükleme süresi olarak da ciddi fark yaratmıyor. Ben WD elements kullanıyorum. Bu diski alırken Xbox için kullanma niyetim yoktu ama HDD'nin içine attığım telefon yedekleme verilerim 2TB için çok gereksiz kaldığı için Xbox'a bağlamıştım.

Hocam benim hikayeli oyunlarla pek aram yok ama sevdiklerimden yazayim:
1-Forza Horizon.
2- CoD BO6.
3- NBA 2K25.
4- Forza Motorsport (7 kadar olmasa da pist zevkini çıkarabiliyorum).
5- Flight Simulator.
6- Sniper Elite.
7- Mortal Kombat.
8- Mafia II.
Aklıma daha oyun gelmedi. Listedeki çoğu oyun Game Pass ile oynanabiliyor. CoD, Forza'lar, Flight Simulator, Sniper.

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı